2777
2789

دو سه ماهه درگیر ورم و میکروب معدم، اسیدم بالاعه نمیتونم هیچ غذایی بخورم امید به زندگیمو از دست دادم یعنی خوب میشم؟ یعنی دوباره میتونم همه غذا هارو بخورم؟ یعنی میرسه روزی که از اسید معده معدم درد نگیره حالم خوب بشه؟😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومدم برا میکروبم دارو بخورم تا ۴ روز بیشتر نتونستم داشتم از درد و تهوع میمردم

عزیزم باید با معده پر بخوری منم تا میخورم حالت تهوع استفراق میگیرم سعی کن.به زور بالا اوردن هم که شده غذا بخوری سیب حتما بخور بلدرچین .کبوتر خیلی گرمه بخور حتی دوتا لقمه چیزی نخور که اسید معدت تحریک بشه درمان گیاهی خیلی تاثیر داره اسمش یادم نیس یه چیزایی مثل کنجد بو میدی تا یه دود بلند بشه رنگش تغییر کنه با عرق نعنا میخوری بدمزه اس ولی حکیم خیراندیش گفت من انجام دادم من اینقد حساس شده بودم از بوغذا هم بالا میوردم اینقدر بالا اوردم دیگه ترسی ندارم

میشه برام یه صلوات بفرستی ...
عزیزم باید با معده پر بخوری منم تا میخورم حالت تهوع استفراق میگیرم سعی کن.به زور بالا اوردن هم که شد ...

شما الان چند وقته درگیری؟ 

درد هم داری یا فقط تهوع