2777
2789

همسایه طبقه بالاما ۱ماهی میشه اومدن تو ساختمون دوتا بچه کوچیک داره درحدابتدایی از وقتی اومدن یه مدت که فقط به جابجایی وکشیدن مبل ودریل زدن و...... وخلاصه کلی سروصدا گذشت.. الانم که مدام بچهاش درحال دویدن هستن جوری که احساس میکنی صدای پای اسب میاد هردو با هم از سر خونه تا ته خونه رو میدوئن قشنگ از صدای پا متوجه میشم که از کدوم سمت به کدوم سمت خونه میرن  دیگه خیلی کلافه کننده شده

البته اینم بگم که من همیشه میگم بچه تو خونه بازی نکنه کجا بازی کنه وبه همسایه های قبلی گفتم که من موردی ندارم بچهاتون بازی کنن خیلی به بهشون تذکرندیدن که اذیت شین هم شما هم بچهاتون

وخدایش باهم کنارمیومدیم ورعایت حال همدیگرومیکردیم ولی این جدیده کلا یه جور دیگه ان فکر نکنم به بچهاش حتی یه تذکر داده باشه که آرومتر بدوبدو کنن انگار میخواد سقف پایین بیاد حالا موندم چطور بهشون بگم که هم رعایت کنن هم ناراحت نشن چون بلاخره تازه اومدن دوست ندارم موردی پیش بیاد قطعا خودم باشم قبل از اینکه کسی بهم تذکر بده خودم رعایت میکنم  ممنون میشم راهنمای کنین 

عزیزم به نظرم بگی هم تاثیر نداره چون بچه جماعت حرف حالیش نمیشه 😅

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خونشون بچش دوید بگو آروم تر کوچولو میخوری زمین یا اینکه تو جلسه ساختمان مطرح کن

یا یه چیزی مثل شیرینی براش ببر همون موقع بگو

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....

شما خیلی با ادب و احترام بگید که من زیاد ادم سخت گیری نیستم،حتی قبل شما بچه ها بدو بدو میکردن ولی من بچه ها دوست دارم چیزی نمیگفتم ولی یکم بچه های شما سر و صداشون زیاده ،طفلیا چاره ام ندارنااا درک میکنم انقدم این ساختمونااا ضعیف ساختن ،،،،اگه میشه یکم کمتر بدو بدو کنن چون کاملا سقف میلرزه ،بعداگر شما این مدلی بگید طرف ناراحت بشه مشکل از شما نیست مشکل از اونا هستش