2777
2789
عنوان

شما جای من بودین به همسایه چی میگفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 37 پست

خاک بر سرشون بعضی همسایه ها اصلا شعور آپارتمان نشینی رو ندارن شعور ندارن به بچه هاشون یاد بدن نباید سر وصدا کنن

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلمشو با صدا ضبط کن ببر نشون بده بگو تین صدا الان فقط در حد کم تو فیلمه در واقعیت بیشتره 

بگو انگار تازه آپارتمان نشین شدین ولی صدا خیلی راحت میاد و اینکه جای دویدن اینجوری تو خونه نیست بگو ما چه گناهی کردیم لگو یکماه اول بخاطر جابجایی تحمل کردیم احترام گذاشتیم ولی شما هم دیگه باید رعایت کنید  

ما همسایه پایینیمون اینجورن فرهنگ ندارن اصلا 😐

اون که بجا اینکه به اوناتذکر بده به من تذکر میده که همه عاقل وبالغن نمیشه تذکر داد🤷‍♀️

چقدر چندشن اینجور مدیر ساختمونا .عرضه ندارن نباید مدیر ساختمون بشن.اینجور مدیر ساختمونا بدتر باعث هرج و مرج میشن

تربیت داشته باشه حالیش میشه

آخه بچه اس، کل تفریحش با فعالیت های حرکتیه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

صداشونو ضبط کن بگو ببین شما اینجوری روی سر ما دارید کوپ کوپ سرو صدا میکنیدا

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

خوب حالا اینا میگیم بچن من چی بگم بالاییمون یه عروس دامادن تازه اومده چندماهه از این دو تا بچه بیشتر صدا دارن از بس مبلو کمد جابه جا میکنن ساعت ۲نصفه جارو میکشه رو سرامیک تا صبحم بیدارن حمامو سشوارو کلا صدای وسیله فقط اون چندساعتی که سرکارن خونه بی سرو صداس

کسی که بخواد بچه اش کنترل کنه از اول رعایت میکنه،واقعا خدا از همسایه بد نگذره،

من که مجبور شدم خانه ام بفروشم به ضرر ،هیچ وقتم حلالش نمیکنم

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.

همسایه بالایی ما هم همینجوری بوده،چند سری با خنده و مهربونی بهشون گفتم،هی میگفتند باشه ولی انگااااار نه انگار،دیدم نمیشه اینجوری،یه روز از صبح سروصدا میومد میرفتم بالا،شاید ده باااااز اون روز رفتم بالا،اخرش شوهرش گفت خانوم چقدر میای دم در خونه،گفتم تا مثل اسب راه برید من دم خونتون هستم،اقا رفته بود دم در کوچه تا همسرم بیاد بهش بگه که من از صبح دم در خونشون بودم😅همسرمم گفت خواهشا مشکلتون خودتون با همسرم حل کنید پای منو وسط نکشید چون من حریف زنم نمیشم.همون شد که شد.الان دوسال صداشون درنمیاد.

آخه بچه اس، کل تفریحش با فعالیت های حرکتیه

بلاخره بقیه هم آسایش میخوان.باید مراعات بقیه رو هم بکنن. مردم صبح تا شب سرکارن میان خونشون آرامش میخوان.الان دیگه کسی اعصاب بچه های خودشو نداره چه برسه واسه مردم رو.بدو بدو میخوان بکنن ببرن توو حیاط کوچه پارک... 

اخه فقط دوبار من این خانم رو تو ساختمون دیدم بار اول به نشانه ادب هم به خودش هم بچهاش سلام کردم ودر آسانسور رو نگه وداشتم که اونها هم بیان ولی کلا احساس کردم یه جور خاصی دریغ از یه لبخند بار دوم که دیدمشون اصلا سلام نکردن ودستم اومد که ایشون کلا مدلش فرق میکنه ویکم قیافش آدم جدی یا کمی عصبی میومد برا همین نمیتونم برم در خونش