2777
2789
عنوان

دل تو دلم نیص...

336 بازدید | 31 پست

بچه ها کسی میدونه علایم سرطان دهانه رحم چیه؟؟؟؟؟ من فقط لکه بینی طولانی داشتم دکترم برام پاپ اسمیر نوشته یکشنبه باید برم جوابشو بگیرم دارم دق میکنم نکنه سرطان دهانه رحم باشه اخه تو نت زده خونریزی طولانی هم علایمشه😭😭😭😭 کسی مث من بوده؟؟ چیکارکردین این لکه بینی ها یعنی من سرطان دارم😭😭😭😭😭😭

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔

الکی به خودت استرس نده منم یه سال پیش عین تو تا اسم پاپ اسمیر اومد دیگ تا جوابش بیاد خودمو کشتم ولی سالم بود بنظرم توام خودتو اذیت نکن انشالله سالمی

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا شاید تنبلی تخمدان داری یا بهم خوردگی هورمون  هر گردی که گردو نیست

اخه مامانم بعد زایمانش لکه بینی داش چن سال پاپ اسمیر ک داد متوجه شد رحمشو براشتن میگم نکنه منم اینجوری بشم

اخه مامانم بعد زایمانش لکه بینی داش چن سال پاپ اسمیر ک داد متوجه شد رحمشو براشتن میگم نکنه منم اینجو ...

نترس  نیست 

چون مامانت بوده دلیل نمیشه که تو هم بگیری

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
دارم میمیرم از استرس

استرس خودش از دور جون شما سرطان بدتره خانووم. چرا قبل اتفاق عذا میگیری

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
استرس خودش از دور جون شما سرطان بدتره خانووم. چرا قبل اتفاق عذا میگیری

قبلا یبار همینجوری شدم دارو خوردم خوب شدم اینبار دکتر ک معاینه کرد برام اسمیر نوشت حتما چیزی دیده ک نوشته😭😭😭ی سونوگرافی از رحمم برام نوشته