2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سعی میکنم هفته ای یبار اسکراب کنم بدنمو حالا چه با اسکراب چه نمک بدن بعدشم لوسیون میزنم  رو ...

من روی ب ا س ن م

جای چند تا جوش ریز هست روی اعصابمه 

گفتن سنگ پا بکشی خوبه 

و سفیداب

من خودم اسکراب تفاله قهوه و عسل و مقدار کمی روغن ارگان... بعدش شامپو بدن velcom sunshine نیوا بعدش لوسیون بدن Express hydration نیوآ و تماممم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
از چه برندی استفاده میکنی گلم؟ 

آبرسان نیتروژنا و قبلا کلینک

سرم بدنم جدیدا بیواکوا میخرم هم حجمش بالاست هم من کیفیتش دوست دارم

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
آبرسان نیتروژنا و قبلا کلینک سرم بدنم جدیدا بیواکوا میخرم هم حجمش بالاست هم من کیفیتش دوست دارم

مرسی عزیزدلم، خدا خیرت بده بدنم وحشتناک شده

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
سرم و آبرسان چه مارکی

ابرسان نیروژنا 

و سرمم بیواکوا 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
سرم هیالورونیک اسید بگیرم؟

تونر خوبه سرم ابرسانش بگیر

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من خودم اسکراب تفاله قهوه و عسل و مقدار کمی روغن ارگان... بعدش شامپو بدن velcom sunshine نیوا بعدش ل ...

روغن ارگان برای صورت باعث رشد مو نمیشه

آره باید لوسیون بدن بگیرم میخوام هم آبرسان البته میخوام با خاصیت روشن کنندگی میگیرم

مرسی عزیزدلم، خدا خیرت بده بدنم وحشتناک شده

خواهش  گلم واقعااا جواب میده خصوصا سرم چون اولش ممکنه یه کم حالت چسبندگی رو بدنت باشه ولی پوسته و خشک نمیشه 

تونر دارم ولی این مار‌ نیست سرمش که آبی رنگه؟

آره فکر کنم آبی رنگه

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

روغن ارگان برای صورت باعث رشد مو نمیشه آره باید لوسیون بدن بگیرم میخوام هم آبرسان البته میخوام با خ ...

اگر بدنت خشکه لوسیون فایده نداره 

چون چربی نداره 

همین ابرسان بگیری اوکی تره 

من روی ب ا س ن م جای چند تا جوش ریز هست روی اعصابمه  گفتن سنگ پا بکشی خوبه  و سفیداب

سنگ پا به باسن😐😳😂😂😂وای نههههه نکنیااا پوستت میره بدتر هم تیره میشه

لایه برداری باید ملایم باشه و مداوم به مرور کمرنگتر میشه من مشکلم اینه بدنم خیلی جوش میزنه جوشای چرکی بزرگ قبل پریود چون هورمونیه جاشون رو پوستم میمونه یه سری شامپو بدن و محلول های مخصوص هست برای از بین بردن جای جوش بدن بابد بخرم استفاده کنم ببینم چجوریه فعلا همون اسکراب میکنم 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲