2777
2789
عنوان

کی x22 داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5274 بازدید | 37 پست
کلا ماشین چینی بد قلق هست باور کن همون ۲۰۷ خیلی بهتره

ما یمدت جک داشتیم اصلا اذیت نکرد بیچاره ولی از ام وی ام یکم میترسم 

خیلی دلم شاسی یا مینی شاسی میخواد ولی پولم به همون ایکس۲۲ میرسه 🥲

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
اره منم از قیافه ش خوشم میاد  یعنی تعمیر گاه میره زیاد  پس خوشگل بی اخلاقه  صدق ال ...

تعمیرگاه زیاد نمیره مخصوصا اگ صفر دستتون باشه ولی وقتی میره میچاپه آدمو 

هزینه تعمیراتش بالاست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یمدت جک داشتیم اصلا اذیت نکرد بیچاره ولی از ام وی ام یکم میترسم  خیلی دلم شاسی یا مینی شاسی ...

جک s5میگن عالیه ما دنبال اون بودیم ولی متاسفانه پولمون نرسید

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
شما دنده ای دارید ؟

بله عزیزم

من شوهرم میگ اتومات چینی اشتباه گرفتنش

ولی درکنار معایبی ک گفتم بدنه اش محکمتره نسبت به ماشینای ایرانی وهمچنین رانندگی باهاشم راحتتره دورب ...

۲۰۷ هم دوربین و صفحه مانیتور داره 

ولی کلا شاسی رانندگی و دیدش خیلی بهتره 

ممنون ♥️ 

الان شما با توجه به تجربه ت پیشنهاد میدی ؟ 

من اگه تو خیابون خراب بشه باید زنگ بزنم همسرم بیاد ببره تعمیر گاه از این قضیه خوشم نمیاد میخوام خراب نشه یا اذیت نکنه 

جک s5میگن عالیه ما دنبال اون بودیم ولی متاسفانه پولمون نرسید

ما s5داشتیم واقعا راضی بودیم اونو پولم نمیرسه وگرنه با ۸۰۰ کپچر هم خوبه 

ما یمدت جک داشتیم اصلا اذیت نکرد بیچاره ولی از ام وی ام یکم میترسم  خیلی دلم شاسی یا مینی شاسی ...

ما ویتارا داریم معرکه است حتی اگر بتونی مدلهای پایینش رو پیدا کنی بهتر از چینی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بله عزیزم من شوهرم میگ اتومات چینی اشتباه گرفتنش

حالا ما جک دنده ای داشتیم هر کی میرسید میگفت چرا اتومات نخریدی بعدا فروختنش سخته کسی چینی رو دنده ای نمیخره 

ما ویتارا داریم معرکه است حتی اگر بتونی مدلهای پایینش رو پیدا کنی بهتر از چینی  

ویتارا با این پولی که دارم نمیتونم مدل بالا بگیرم مدل پایین هم میترسم 

خرج بتراشه 

ویتارا با این پولی که دارم نمیتونم مدل بالا بگیرم مدل پایین هم میترسم  خرج بتراشه

کلا تا ۱۰ سال همه چیش عالی میمونه البته بستگی به راننده و مراقبت‌های خاص داره مال ما مدل ۹۸ هست جز آخرین تولیدهاش حیف که ماشین ژاپنی رو گذاشتن رفتن سراغ چینی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۲۰۷ هم دوربین و صفحه مانیتور داره  ولی کلا شاسی رانندگی و دیدش خیلی بهتره  ممنون ♥️  ...

اینجوری نیست ک خراب شه زود سعی کنید مدلای بالاتر بگیرید ک دیرتر خرابی داشته باشه

آره اگ بودجه ای سختتون نیست ک فردلی روزگار خراب شد هزینه کنید من پیشنهاد میدم من خیلی دوسش دارم

کلا تا ۱۰ سال همه چیش عالی میمونه البته بستگی به راننده و مراقبت‌های خاص داره مال ما مدل ۹۸ هست جز آ ...

درسته ماشین خوبیه ولی الان مدل ۹۸ حداقل ۱۴۰۰ به بالا ست 

الان شوهرم سانتافه داره راضی ام هست ازش البته منم بخوام بخرم همه چیش جوره ها فقط پولش جور نیست 😂 

من الان پولم به چینی  میرسه وگرنه خودمم ژاپنی و کره  رو بیشتر دوست دارم

اینجوری نیست ک خراب شه زود سعی کنید مدلای بالاتر بگیرید ک دیرتر خرابی داشته باشه آره اگ بودجه ای سخ ...

نه هزینه تعمیرش درسته مهمه ولی ملاکم بیشتر اینه اذیت نکنه 

مثلا من یه ماشین داشتم قبلا همش جوش میاورد مدلش هم پایین نبودا هر چقدر هم میبردیم تعمیر درست نمیشد اصلا ایرادش رو پیدا نمیکردن من همش با ترس و لرز میرفتم بیرون چند تا دبه اب هم همه جا با خودم میبردم شوهرم همش مسخره میکرد 

این اذیته بیشتر رو‌مخمه چون بچه کوچیک هم دارم تو ماشین نمیخوام تو خیابون بزارا ادمو