2777
2789
عنوان

بهم گفت کثیف😑فقط بخاطر اینکه...

1723 بازدید | 37 پست

دوران پریود حموم نمیرم... دوستم این حرفمو زد 

دوره هام پنج روزس روز ششم میرم حموم

آدمی هم هستم که تا پنج روز آنچنان بوی بدی نمیگیرم فقط بخاطر موی زائد اذیت میشم اونم چون مجردم فعلا حساسیتی بهش ندارم 

بنظرتون لایق این بودم بهم بگه کثیف؟

خب نگو بهش مجبور نیستی واقعیتو بگی

روز سوم برو 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوش سرپاییم نمیگیری؟؟؟

من ۲روز اول که خونریزیم شدید بود نمیرفتم اما از روز سوم میرفتم دوش ۵دقیقه ای میگرفتم میومدم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بله، پنج روز حمام نرفتن زیاده واقعا! حتما باید بو بگیرید تا برید حمام؟:))))))) من نمی‌دونم کی این خرافات رو جا انداخت که توی پریودیتون نباید برید حموم. بابا به فکر اطرافیان باشید لااقل.

چجوری بگم ناراحت نشی حالا؟🙄کثیف نه ولی خب یجوریه 

روز سوم برو در حد ی دوش ۵ دقیقه ای موهاتم نشستی عیب نداره تنتو ی اب بزن 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

خوب کاری میکنی بعد اتمام میری اشتباه متو نکن یائسگی زود راس میاره فک نکنم این دوستت ارزششو داشته باشه رابطه تونو ادامه بدید

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم