2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 44 پست

همیشه گفتن احترام احترام میاره وقتی بهت احترام نزاشته چرا از کارت پشیمونی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصاب ندارم الانم خون جلو چشامو گرفته

بریم تا مارم به فش نبستی 🤭

گفتی عمه شوهرت با مادرشوهرت اومد دختر خاله شوهرت از کجا دراومد؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

خودتو جلوسون کوچک نکن حقش بود پدرسگ ب چ حقی گفته خاک برسرت خاک تو گورش بریزم بی حیاس چقد

زدی  ضربتی ضربتی نوش کن

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

خوب گفتی تا کی میخوای تحمل کنی هیچ وقت کوتاه نیا ارزششو نداره فوقش اینکه  شوهرت میاد داد و بیدا ...

دیگ اینقد جرو بحث کردیم با شوهرم کم اوردم دعا کنین اینبارو نفهمه