2777
2789

من میخوردم برا آی وی اف.

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوردم هنوزم دارم برام تاثیری نداشت داروهای تحریک تخمدان بهتر از هر چیزی جواب میده من با آمپول سین ...

به نظر منم به تنهايي كاري انجام نميده

در كنارش دكتر قرص پروژسترون داده

باید در کنارش حتماً از داروهای تحریک تخمدان استفاده کنی اینا به تنهایی خیلی ضعیفه خیلی کم پیش میاد خ ...

قرص پروژسترون هم داده در كنارش

اميدوارم جواب بده🥲

به نظر منم به تنهايي كاري انجام نميده در كنارش دكتر قرص پروژسترون داده

من همه ی این مراحل رو رفتم اولش لتروزول بعد کلومفین بعد همون پروژسترون یا دوفاستون همین پودرا قرص متفورمین خلاصه آخرش با آمپول سینال اف فقط نتیجه گرفتم 

من همه ی این مراحل رو رفتم اولش لتروزول بعد کلومفین بعد همون پروژسترون یا دوفاستون همین پودرا قرص مت ...

خداروشكر

اميدوارم منم نتيجه بگيرم با همين داروها

رو تنظيم پريودتون اثر داشته؟

من برای بارداری میخوردم

تنهایی دوماه خوردم جواب نداد

ابنماه لتروزول خوردم

سینال اف زدم

اویترل زدم

از امشبم باید۱۴ تا شیاف پروژسترون بزنم

امیدوازم خداکمکم کنه

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث