2777
2789
خداروشكر اميدوارم منم نتيجه بگيرم با همين داروها

میگیری خداروشکر تبلی درمانش راحته فقط ناامید نشو هر مرحله نشد دوره ی بعدش بگو داروت رو قوی تر کنه من نزدیک دوسال هرماه رفتم دکتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه ی این مراحل رو رفتم اولش لتروزول بعد کلومفین بعد همون پروژسترون یا دوفاستون همین پودرا قرص مت ...

بعدازسینال اف چ امپولی زدب؟

اویترل

یا hcg?

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 
بعدازسینال اف چ امپولی زدب؟ اویترل یا hcg?

من hcgزدم دوتا سونو هم که رفتم فولی داشتم ضخامت رحم هم که اولش کم بود اون دوره استرادیول خوردم خوب شده بود......بنظرمن علاوه بر فولی به ضخامت رحم هم باید توجه بشه که نیمه ی سیکل بیشتر از ۹و۱۰باشه

من hcgزدم دوتا سونو هم که رفتم فولی داشتم ضخامت رحم هم که اولش کم بود اون دوره استرادیول خوردم خوب ش ...

اره برامن پروژسترون نوشته شیافش و 

دوروز پیش براازادسازی

اویترول زدم

خارجیه همونhcg

بعدازامسب بایدشیاف پروژسترون بزنم ب مدت ۱۴شب

بعدشم ک تایم پریودبعدیمع

اره برامن پروژسترون نوشته شیافش و  دوروز پیش براازادسازی اویترول زدم خارجیه همونhcg بعدازام ...

پناه بر خدا منم هرماه پروژسترون میخوردم ولی بازم دیواره رحم بیشتر از ۸نمیشد دیگه با استرادیول به زور به ۹رسید

پناه بر خدا منم هرماه پروژسترون میخوردم ولی بازم دیواره رحم بیشتر از ۸نمیشد دیگه با استرادیول به زور ...

نمیدونم شیاف ۴۰۰داده بهم گلم کفته حتماواژینال استفاده کنم

نمیدونم شیاف ۴۰۰داده بهم گلم کفته حتماواژینال استفاده کنم

والله هردکتری یه روشی پیش میره منم چون تو نی نی سایت و سایت ها زیاد سرچ میکردم اخراش خیلی بیشتر از دکتر سردرمیوردم این استرادیول هم خودم بهش گفتم برام نوشت...البته اگه ضخامت اوکی باشه خیلی ضرر داره من بدون نظرش هیچ کاری نمیکردم