2777
2789
عنوان

عضله راست کننده

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 29 پست

منم استخوان ته دنبالیچه ام درد می‌کنه گاهی اینقدر شدید که واقعا نمیتونم تکون بخورم البته اسمش رو نمی‌دونستم از گوگل پیدا کردم 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست همونجاس اونجا خب کمره اگه پایین تر باشه یعنی بالای باسنت ما به ترکی موچوح میگیم باید بری شکسته ...

نه.. گوموج رو میدونم چیه.. گوشت اطراف ستون فقراتمه

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
منم عضله کمرم درد میکنه  فکر میکردم کلیه اس ولی نبود  دکتر گفت اسپاسم عضلانیه

دوست دارم یکی اون گوشته دور ستون فقراتمه بگیر فشاررررر بده. آنقدر دردش یه جوریه

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
نه.. بعد زایمان اینجور شدم. ستون فقرات یهو یه تیرررررر میکشه 

شاید یکم مهره هات بخاطر بارداری و زایمان جابجا شده.

البته کمبود ویتامین د۳ و‌کلسیم هم باعث احساس درد و خستگی تو اون قسمت، یا مچ پا میشه.

برو دکتر مغز و اعصاب.

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨

عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی یه سوالی داشتم

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود❤                                         نورِچشامی تویِ رگامیM