2777
2789

من امروز امتحان شهری رانندگی داشتم و افسر بهم گفت قبولی اومدم خونه بهم زنگ زدن گفتن بیا مثل اینکه افسر بجای برگه من برگه یکی دیگرو مهر زده حالا فردا باید برم راهنمایی رانندگی  پیشش بنظرتون قبولم میکنه یا باید باز امتحان بدم؟خیلی خوشحال بودم نابود شدم اصن😪

تلخی عشق از تظاهرهای شیرین بهتر است سیلی مادر کجا و بوسه نامادری!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه از اون بوده ت چرا باز امتحان بدی😐

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

نه دیگه فقط برگه تون اشتباه شده

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اخه برا من تیک مردودی زده

قیافتو ببینه یادش میاد .... اشتباه از اون بوده

منفقط دلم برای اونی میسوزه که الان خوشحاله 😅

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

قیافتو ببینه یادش میاد .... اشتباه از اون بوده منفقط دلم برای اونی میسوزه که الان خوشحاله 😅

آره بنده خدا فکر کنم اونم بخوره تو ذوقش 

خدا کنه قبول کنه منو 😭

تلخی عشق از تظاهرهای شیرین بهتر است سیلی مادر کجا و بوسه نامادری!