2777
2789
عنوان

آرایشگرا شماهارو هم ...؟؟؟

334 بازدید | 26 پست

بچه ها من تا حالا برای چنتا مراسم رفتم آرایشگاه. ارایشگاه بدیم نرفتما ولی خیلیییی زشت درستم کردن 

لپامو قرمز کردن رژ لبو از شش متر بالاتر زدن ابروهامم پهن میکنن که اصلا بهم نمیاد 

یه مژه مصنوعی گندم واسم میزازن بزور میتونم پلک بزنم انگار خوابم میاد😐

پس چرا بقیه میرن انقد خوشگل میشن 

🥰🌱خدا روزی رسان بی انتهای من است💕🌸

بقیه رونه ولی مژه روآره👌🏻🤣

منم مژه بهم نمیاد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مناز جایی میرم راضیم

لایت و خیلی شیک کار میکنن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بقیه وقتی آرایشگاه میرن نظارت روی کار آرایشگر دارن نمی‌ذارن مژه های کاملا مصنوعی و زشت براشون بذارن و هر رنگی که رو دستشون مونده به صورتشون بمالن😬

شما هم هر جا رفتی دقیق نظارت کن بگو که دقیقا چی میخوای

کلا بعضی قیافه ها این مدلیه که فقط یه نوع میکاپ خاص بهش میاد. ربطی هم به زشتی و قشنگی نداره

مثلا من خودم چشمام یه جوریه که کمتر کسی میتونه میکاپ خوب برام در بیاره. با این مژه هایی که واسه همه میذارن من شبیه جن میشم دقیقا😅😅 مثل مریضا میشه قیافم.   ولی خودم چون دیگه قلق قیافه و میکاپم دستم اومده بهتر میتونم برا خودم انجام بدم. 

بقیه وقتی آرایشگاه میرن نظارت روی کار آرایشگر دارن نمی‌ذارن مژه های کاملا مصنوعی و زشت براشون بذارن ...

اینجایی که من رفته بودم حتی نمیزاشت خودمو نگاه کنم تو اینه 

میگف اخر سر😐

شینیون کارشم میگفتم موهامو انقد بالا نبر میخام شال سر کنم میرم بیرون مثل غده میشه گوش نداد🥴

🥰🌱خدا روزی رسان بی انتهای من است💕🌸