2777
2789

بچه ها  من داخل گوگل سرچ کردم با یه سایتی به اسم پزشکا : https://pezeshka.com/the-best-laser-center-for-men-in-tehran/ آشنا شدم که دکترای زیادی که دکترای زیادی رو معرفی کرده اما نمیدونم پیش کدومش برم؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
آرش نجف بیگی
1
33%
احمد علی رجب پور
0
0%
کمال هادی
2
66%
دکتر سید رضا عبدالمطلبی
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران

من کارای هیچکدوم از این دکترارو ندیدم ولی کار مجید ایرانی رو خیلی خیلی میپسندم اسم کلینیکشم شانا هست حتما نمونه کاراشو از اینستا ببین

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️
وای مرسی که کمکم کردی اگر بازم میدونی بهم بگو

فقط اونو تو تهران میشناسم کاراش بشدت قشنگ و طبیعیه هزینشم نسبت به دکترای دگ خیلی مناسب تره

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️
تو خودت کجا رفتی عمل کردی راضی هستی 

من با دکتر فتح سامی عمل کردم.ببین یه لیست واسه خودم درست کردم‌. کل اینترنت و‌.... زیر و رو کردم

هرکی ناراضی زیاد داشت یا قیمتش  یا سبکش بمن نمیخورد خطش میزدم

آخرم فقط دوجا رفتم حضوی

یکی نادریان یکی فتح سامی

که نادریان خودم دیدم ناراضی داشت هم تومطب هم تو اینترنت تو دایرکت اینستا میپرسیدم از مریضاش

عع اینطوری که خیلی سخت میشه واقعا انتخاب سختی شد

نه بهترین کاره. انقدر دکتر زیاده که قاطی میکنی. اول ببین چه سبکی دوس داری بعد انتخاب کن

آخر فقط ده تا دکتر نگهدار روشون حسابی تحقیق کن یکی یکی خط بزن. دوتا میمونه که حضوری برو ببین و .