2777
2789

با زنداداشم که مثل خواهرم رفتیم مسافرت یه پسر کوچیک دارم دختراش خیلی حساسن پسرم بطری آب رو بر می‌داشت با دهن می‌خورد میگفتن اه دهنیش کرد البته بطری اب زیاد بود یا غذا میذاشتیم تو سفره یهو پسرم دست میزد میگفتن اه میگفتم خوب بطری و غذاخودشه شما بطری دیگه بردارین  شهری که رفته بودیم زنداداش دیگم بود اونم به من حسودی میکنه شغل خوبی دارم خوشش اومده بود و می‌گفت چیزی رو ذهنی نکنین هی می‌گفت یه دفه که داشتم باقاشق غذامیریختم آخر قاشق تهشو خوردم گذاشتم کنار باز آین زنداداشم  گفت قاشق دهنی رپ نزنی به غذاها منم اعصابم بهم ریخت با همشون بحثم شد و گفتم انگار ما کثیفیم من خودم حواسم هست قاشق دهنی رو نزنم و بچمم وسایل خودش بوده کلی صدامو بلند کردم مامانمم بود از من دفاع کرد همشون ناراحت شدن دخترای داداشم که 12 و 14 بودن گریشون گرفت بعد کلی معذرت خواهی کردم براشون بستنی خریدم بیشتر از مامانم ناراحت شدن که از من دفاع کرد و به اونا گفت دهنتون رو ببندین تمام مسافرت عالی بود و کلی خوش گذشت بعدم باهم خوب بودیم مثل دوتا خواهر ولی از وقتی برگشتیم از هم خبر نگرفتیم انگار رابطمون تغییر کرده دیگه به نظرتون چیکار کنم الان؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم هایی که به هر دلیلی یه سر و صدا راه بیندازند تو سفر دسته جمعی دیگه تو دل بقیه جا نمیشن 

یه شری راه انداختی حال همه گرفته شده طول میکشه تا دلشون صاف بشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

آدم هایی که به هر دلیلی یه سر و صدا راه بیندازند تو سفر دسته جمعی دیگه تو دل بقیه جا نمیشن یه شری را ...

بچه ۱۲و۱۴ساله کوچک نیست اونم دختر مادرش بایدتربیتشون میکرد نکرده چوبشو خورده

یعنی شما اگه کسی بطری و قاشق رو دهنی کنه چندشت نمیشه؟ 

در ضمن الان ۲۰ ساله ها بچه ن اینا که جای خود دارن

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

اره عزیزم یادم نبود این جا ۱۲ ساله و ۱۴ ساله تاپیک میزنه خواستگار نیومده باید برم خودم رو بکشم

و این که حساسیت روی دهنی که مال این سن نیست برای نوزادان هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اخه دوست ندارم رابطمون اینطوری باشه زنداداشم خیلی خوبه

ول کن بابا عذرخواهی کردی تموم شد انقدر طرفت و پررو نکن بعد دمش اونقدر برات دراز شه نتونی جمعشون کنی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا