این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی که فکر میکنند میخوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی که فکر میکنند میخوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯
باشه یه جلسه میرم ببینم چطوره،میام نتیجه رو میگم که خوشحالم که رفتم یا پشیمون😂
عالیه!😉👌