2777
2789
عنوان

شما جاش بودین چه تصمیمی میگرفتین؟حتما جواب بدین خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد زیادین شما ها کی که یه عشق بیخود رو فدای زندگی کردن و آرامش خودتون میکنید 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعا هم‌همینطوره 

خواهرم همیشه بهم میگه جداشو چون از همه چی خبرداره 

سلام دوستای گلم ، ممنونم پیگیرم بودین حالم خوبه خداروشکر اما وضعیتم نامعلومه خیلی اذیت شدین شرمنده همتون هستم حلالم کنین و برام دعا کنین ، لطفا تاپیک نزنین دیگه چون برام دردسر میشه یه موقع😣 ، احتمالا کاربریم و تعلیق کنم بخاطر اطلاعاتی که دادم‌توی تاپیکام میبوسمتون خواهرای دلسوز مجازیم 💔💔💔 
دعا کنید خواهرم قوی باشه وبتونه تمومش کنه

خواهرت چی میگه مگه؟

چند سالشه ؟ و چند وقته ازدواج کرده؟

سلام دوستای گلم ، ممنونم پیگیرم بودین حالم خوبه خداروشکر اما وضعیتم نامعلومه خیلی اذیت شدین شرمنده همتون هستم حلالم کنین و برام دعا کنین ، لطفا تاپیک نزنین دیگه چون برام دردسر میشه یه موقع😣 ، احتمالا کاربریم و تعلیق کنم بخاطر اطلاعاتی که دادم‌توی تاپیکام میبوسمتون خواهرای دلسوز مجازیم 💔💔💔 
خواهر من زنگ زده به شوهرش که الان همکارم اینجا بود تو محل کار و داشتیم حرف میزدیم و شام گرفته همه گی ...

اشتباه خواهرت همینه.چرا باید اینارو به همسرت بگی و زمینه شک و براش ایجاد کنی؟خب مرده هزارجور فکر میکنه.چراباید با هم شام بخورین.خواهرت باید ثابت کنه اشتباه کرده.اول ثابت کنه بعد جدا بشه

کاربر جدید نیستم😏😏😏😏😏😏
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ واقعا هم‌همینطوره  خواهرم همیشه بهم میگه جداشو چون از همه چی خبرداره

اکه بچه ندارین خیلی فکر کنید و برین مشاوره نذارین یه عمر زندگی با آرامش براتون حسرت بشه

اکه بچه ندارین خیلی فکر کنید و برین مشاوره نذارین یه عمر زندگی با آرامش براتون حسرت بشه

بچه ندارم ازش علی رغم همه تلاش شوهرم برای بچه دار شدن مقاومت کردم تا الان جلوش 😐

اشتباه خواهرت همینه.چرا باید اینارو به همسرت بگی و زمینه شک و براش ایجاد کنی؟خب مرده هزارجور فکر میک ...

خواهر من خیلی بی سیاسته  فکر میکنه شوهرش بهش اعتماد داره ولی خواهر من که تنها نبوده اینا پرستارن  موقع شیفت ها همه کنار هم میشین غذا میخورن

خواهر من خیلی بی سیاسته  فکر میکنه شوهرش بهش اعتماد داره ولی خواهر من که تنها نبوده اینا پرستار ...

فقط سر همین‌مساله اینجوری میکنه شوهرش؟ 

خواهر من خیلی بی سیاسته  فکر میکنه شوهرش بهش اعتماد داره ولی خواهر من که تنها نبوده اینا پرستار ...

عزیزم منم پرستارم.همه این چیزا رو درک میکنم.اما لزومی نداره با همکار آقا شام بخوره.مرد حساسه.غیرت داره.من شوهرم روز اول بهم گفت مرز بین خودت و همکارای مردت رو رعابت کن.منم تا وقتی همکار آقا توی آبدارخونه شام میخوره پامو اونجا نمیزارم

کاربر جدید نیستم😏😏😏😏😏😏
فقط سر همین‌مساله اینجوری میکنه شوهرش؟ 

تاپیک قبلی رو بخونید متوجه میشین 

کلا شوهرش خیلی نا پخته و خامه مهم براش خانواده و پدرشه خیلی به مشکل خوردن تا حالا سر خیلی مسائل خواهر من میبخشید و میرفت پیشش  اون موقع عقد بودن