2777
2789

ببخش خودتو 

بگذر از گذشته

یه انگیزه و هدف جدید برای خودت بساز

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هچی از بی انگیزگی وانتخاب هام خصوثصا دلسوزی تو زندگی قبلیم و ...

ببین هرچی شده گذشته

تو الان داری زندگی میکنی آینده تو نابود نکن

زندگی ات خیلی با ارزشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
روانشناس

رفتم وهمچنان هم میرم

دنبال یک خبره هستم این اخری رو نمیخوام برم

نه کسی قضاو ت بیجا وحرف الکی بزنه

زدع که دارم میگم

کسی خوب باشه دنباش هستم

راهکار وتکنیک بده

عزیزم اول اینکه تو هم ادمی بقیه هم ادمن نه شاخ داری نه دم بعدشم همه ادم ها یه نقصی دارن پس فکر نکن اونا از تو بهترن لخت و عریان هم که نیستی بگی چون لختم همه در موردم بد فکر میکنن پس نگران فکر کردن یا نکردن اونا هم نباش همیشه هم سعی کن به نظافت شخصیت برسی و مرتب باشی اینجوری یه ادم کاملا بی نقصی پس اعتماد به نفست رو تقویت کن

چرا یه بار برای همیشه خودتو نمیبخشی؟  خدا که معلومه میبخشه. بنده سخت میگیره

به ولای ع لی رفتم  تو گذتشته قبل ازدووجم

سه سال متاهلی پاک پاک

اوم سه سال به قبل ازدواجم ومجردیم اصلا نه فکز ونه احساس گناه ونه  غداب وجدان هم نداشتم

الان دوساله که جدا شدم اینجوری شدم

عزیزم اول اینکه تو هم ادمی بقیه هم ادمن نه شاخ داری نه دم بعدشم همه ادم ها یه نقصی دارن پس فکر نکن ا ...

درد بزرگتره اراین حرف هاست

به هرکی  راضی نباید بشم

زندگی مو بازنده می بینم