2777
2789
عنوان

تریدر های فارکس یه لحظه بیاین

2630 بازدید | 51 پست

سلام چطور بوده تا الان برای شما . دو روز هس روی طلا بای میگیرم خیلی خوبه همش جفت ارز ها رو کار میکردم . میشه لطفاً از تجربیاتتون میزان سود اوریتون بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی از کجا بلد شدی یه کم راهنمایی کن من دنبال کارم که نیست حداقل از این کارا کنم تو خونه تو رو ...

از سال ۹۹تا حالا کلاس های مختلف رفتم سایت های گوناگون گشتم کلا ۲۰میلیون خرج کردم کسایی هستن بالای ۱۰۰,میلیون میگیرن آموزش میدن ولی همون سرفصل ها داخل نت رایگان هس ببین شغل پردرآمدی هس ولی بیشتر از هر کاری چوب خوری داره اینم بهت بگم با فلان پکیج فلان استاد هم هیچکس تریدر نشده خیلی پشتکار میخواد ولی الهی شکر آخرش خوبه . منم گاهی وقتا تدریس میکنم به شاگردام میگم اگه من بهترین استاد دنیا هم باشم بهترین روشم یادتون بدم تا خودتون نخواین هیچی نمیشید