2777
2789
عنوان

نی نی سایتم چرا اینجوریه؟!

115 بازدید | 11 پست

هر وقت بخوام بیام نی نی سایت باید دوباره شمارم و رمز رو بزنم تا بتونم دوباره وارد شم،دوباره چند ساعت بعد میام میبینم دوباره شماره و رمز رو میخواد،نمیدونید چرا اینجوریه؟😕

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 

مرا بخاطر بسپارو بزن 

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع ثبت شماره و اینا پایینش یع تیک هست اونو بزن

زدم ولی بازم همونجور میشه😑

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 
اون تیک ذخیره رمز رو بزن موقع ورود به سایت

میزنم ولی بازم همونطوره😑

باید رمزتو تو مرور گرت سیو کنی

کردم،اخه من با شمارم وارد شدم هروقت دوباره باید شماره و رمز رو وارد کنم میبینم شماره و رمزم سمته ایمیل ذخیره شده و از سمته وارد شدن با شماره حذف شدن😐

برنامه هایی ک باز کردیو پاک میکنی؟

کدوم؟! از کجا؟

اینارو میگم وقتی واس نی نی سایتو پاک کنی باید دوباره رمز بزنی

عه؟! نمیدونستم😐

مرسی که گفتی☺❤