2777
2789

چجوری دیروز عمل کردی الان اومدی تو سایت من عمل کردم تا سه روز خواب بودم فقط😁

نه نگران نباش تازه دیروز عمل کردی ورمه

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

ورمه،اب کرفس

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه😍منم فردا عمل دارم میتونی بگی چجوریه چیا با خودت ببری کی ترخیص میشی و اینا؟

واسه بزرگیم نترس ورمه میخوابه واسه از بین بردن ورمم اب کرفس خوبه سعی کن سرتو زیاد پاییین نندازی وقتیم میخوابی دو سه تا بالشت بزار پشتت تا شیب دار بشه سرت بالا باشه کمتر ورم کنی

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

نگران نباش ورمه احتمالا تامپون یا فی لتر تو بینی گذاشتن خودت رو آماده کن برای ورم های آینده

یعنی تامپون دراورد از بینیم بازم بیشتر ورم میشه ؟ شنیدم اوج ورم تا سه روز اوله

خدایا شکرت