2777
2789
عنوان

حرف زدن تو خواب

2243 بازدید | 40 پست

تقریبا یه ده دوازده روزی میشه تو خواب حرف میزنم 

قبلا اصلا اصلا سابقه همچین چیزی نداشتم

وقتی هم حرف میزنم خودم متوجه میشم 

دلیلش چی میتونه باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جن گرفتت

عه نصف شبی نترسونمون. بسم الله الرحمن الرحیم. خدایا پناه بر تو. ایت الکرسی. سوره حمد. صدو بیست چهار پیغمر. چهارده معصوم. به نان پدر پسر روح القدوس. 

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧

من تا چند سال پیش وقتی روز پر استرسی داشتم حرف میزدم تو خواب

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
عه نصف شبی نترسونمون. بسم الله الرحمن الرحیم. خدایا پناه بر تو. ایت الکرسی. سوره حمد. صدو بیست چهار ...

🤣🤣🤣🤣🤣

باحال گفتی

منم ترسیدم وایی😨

نگران نباش.. این روزام می‌گذره و روزای سخت‌تری میان 🚬
🤣🤣🤣🤣🤣 باحال گفتی منم ترسیدم وایی😨

ترس داره خب. داداش منم حرف میزنه. جن چی

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
واضح صحبت میکنی؟  شاید مشغله ت و درگیری ذهنیت زیاد شده داداش من هروقت روز شلوغی داشته شبا تو خ ...

اره عزیزم

طولانی نیست در حد نهایتا یک جمله

مثلا یه بار خواب دیدم راجب خرید کردن

بعد گفتم خریدارو خودم‌ میکنم 

یا مثلا یه بار گفتم

گقتن نتا قراره وصل بشه 😂