2777
2789

سلام دوستان

من بچه ندارم ولی برای بچه ها قصه میگم میخوام بدونم اگر اسم هیولا توی قصه بیاد بچه ها میترسن؟

میخوام برای برادرزاده هام قصه بگم ولی با اینکه قصه ترسناک نیست میترسم اسم هیولا بیاد بترسن🤷‍♀️قصه ی هیولای مهربون رو میخوام بگم😁

اگر اشتباه نکنم یکبار در یه مصاحبه ای از خانم مرضیه برومند پرسیدن چرا تو مدرسه موش ها ( یا شهر موش ها ) درست یادم نیست...کارکتر ترسناک، مثلا اون گربه، رو گذاشتی؟ 

ایشون هم گفته بودن تو روند رشد عاطفی بچه ها، باید تمامی احساسات یکسان رشد پیدا کنن...چه احساسات مثبت مثل عشق، شادی و... چه منفی مثل خشم یا ترس 

البته منظورشون این نیست واسه بچه کانجورینگ دو بذاریاااااا در حد خودشون و خیلی ملووووو

بازم از یه روانشناس کودک بپرس ما که کارشناس نیستیم 

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر اشتباه نکنم یکبار در یه مصاحبه ای از خانم مرضیه برومند پرسیدن چرا تو مدرسه موش ها ( یا شهر موش ه ...

خیلی ممنونم 🙏🙏

منم هدفم از تاپیک این بود که میخواستم تجربیات مامانا رو بدونم وگرنه احتمال داشتن تخصص نمیدادم

مثلا ببینم شده قصه ای که هیولا داشته بخونن و بچه بعدا خواب بد ببینه یا بترسه و بگه تو اتاقم هیولا هست و تو اتاقش نخوابه؟

خیلی ممنونم 🙏🙏 منم هدفم از تاپیک این بود که میخواستم تجربیات مامانا رو بدونم وگرنه احتمال داشتن ت ...

ببین اگر خیلی ترسناک نباشه و مهمتر از اون حس ناامنی بهشون نده فکر نکنم مشکلی باشه. اگر یه سری چرت و پرت باشه که مثلا تاریکی، شب یا چه میدونم سایه یا همچین چیزایی رو اِلمان ترس کنه واسه بچه و حس عدم امنیت به وجود بیاره اون مخربه.

ولی اگر توش اگاهانه هیولا ها همون خصایص بد رو داشته باشن و فرضا نماینده اون روح بد باشن ( مثل حسادت، خشم، ظلم، ... ) نه تنها بد نباشه بلکه آموزنده هم باشه.

مثلا من یادمه بچگی کتاب داشتم داستان های شاهنامه که خب دیو داشت توش یا فرضا داستان کاوه آهنگر و ضحاک.

یادمه بچه بودم شعر پریا احمد شاملو رو به صورت یه کتاب واسه کودکان داشتم جوری این تصویر گری شده بود که دیو خیییییییییلی ترسناک بود قیافه ش ولی خب مفهومش مشخص بود.

نمیدونم چقدر تونستم منظورمو برسونم 

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

ببین اگر خیلی ترسناک نباشه و مهمتر از اون حس ناامنی بهشون نده فکر نکنم مشکلی باشه. اگر یه سری چرت و ...

متوجه‌ شدم درست میگی 👌👌چیزای واقعی زندگی رو نباید ترسناک جلوه داد بلکه همون چیزای کاملا تخیلی رو میشه به واقعیت های تلخ زندگی تشبیه کرد و به شکل هیولا تعریف کرد

مثلا میخوام بگم یه هیولای بدجنسی بوده که به خواب بچه ها میرفته تا اذیتشون کنه اما یه هیولای مهربون میومده و نقشه های شوم هیولای بدجنس رو نقش بر آب میکرده😁اما به قول شما باید حواسم باشه که زیاد روی جزئیات مانور ندم که ترسناک بشه