2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بخاد‌‌....😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطر جام جهانی

مگه ایران حذف نشد؟

من بودم سلیطه بازی در می‌آوردم می گفتم اگه منو نبری خودتم نمی تونی بری

چه معنی داره مرد متاهل تنها بره سفر خارج

البته اگه زورت بهش نمی رسه چاره ای نیست

چه روحیه سازگاری داری  من اصلا نمیتونم قبول کنم  مگه من بد خوش میگذرونم که اون تنها بره ...

اصلا نمی‌دونم چکار کنم،تا حالا بدون من شمال هم نرفته ،الان پاشو کرده تو ی کفش ک بره، ی دلم میگه اگه رفت برو برا طلاق ی دلم میگه زندگی خوبت رو خراب نکن،بخدا نمیدونم

واااا  طرف ما تا سر کوچه مردها تنها نمیرن والا

چ جالب اتفاقا گاهی فاصله  باعث میشه قدز هم بهتر بدونید چرا اینقدر زنها بی اعتماد ب نفسی هستن یا مرد هاشون قابل اعتماد نیستن؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مگه ایران حذف نشد؟ من بودم سلیطه بازی در می‌آوردم می گفتم اگه منو نبری خودتم نمی تونی بری چه معنی ...

خیلی داغونم.دوتا بچه دارم،هر واکنشی نمیتونم بکنم،میگه ی عمره پول درآوردم مثل سگ جون کندم تو راحتی داری می‌کشی ،حق ی سفر ندارم

من بودم میزاشتم بره و ازش پول میگرفتم در نبودش برم خرید لباس برا خودم و هی برم رستوران شهربازی مجردی خوش بگذرونم برا خودم

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
خیلی حالم بده،شیش ماهه بحثش تو خونمونه،امشب قسم بچه ها رو خورد ک میره

حالا که قسم خورده میره،توام بگو باشه و برای خودت حتمااااا برنامه سفر بچین

اینجوری یا مجبور میشه بیخیال بشه یا اگه رفت سر تو بی کلاه نمونه