2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اما من خوشبختی رو درون خودم پیدا کردم 

اینو فهمیدم ک هر چقدر ک من خوب باشم با خودم انرژیم مثبت باشه اارامش دارم و ارامشم واسه من ینی خوشبختی

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

آرامش

خودتو با شرایط وفق بده منعطف باش. ارامش اینجوری بدست میاد.

زندگی اونجوری که ما میخایم پیش نمیره اونجوری که خودش میخاد پیش میره. باید باهاش راه بیای

🥰🌱خدا روزی رسان بی انتهای من است💕🌸

تاپیک قفل شد نتونستم اونجا جواب کامنتتون رو بدم

پس انسان کلا به وجود نیاد بهتره اگه قرار باشه تو طول زندگیش عذاب بکشه خدا به انسان سر تا سر زندگیش عذاب بده پس برای چی به وجودش میاره؟

آدم بچه دار نشه هم بهتره چون امکان داره هر آنی خدا بگیرتش.

من این حرفهارو درک نمیکنم حکمت و قسمت

اینا دلیلهای الکیه که چون ما انسانها حرفی نداریم بزنیم انسانها برای خودش ساختن علت و قسمت حکمت

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

تاپیک قفل شد نتونستم اونجا جواب کامنتتون رو بدم پس انسان کلا به وجود نیاد بهتره اگه قرار باشه تو ...

عزیزم من با حرف شما مخالف نیستم ، من ی چیز دیگه میگم شما ی چیز دیگه ، حتی اگر وجود الله را نعوذ بالله نادید بگیریم ، ساختار دنیا اینه و راه فراری هم نیست