2777
2789
عنوان

میشه بگین چکار کنم

100 بازدید | 19 پست

زندگیم خوبه خداروشکر خانواده شوهرمم خوبن فقط مشکلم اینه ک شوهرم قبلا با دختر عمش دوست بوده قبلا منظورم دقیقا قبل ازدواجمونه بعد من یهو همه پیاماشونو خوندم و فهمیدم با هم دوست بودن شوهرم گفت گذشتمه ولی خب تا قبل اینکه بفهمم خیلی با هم صمیمی بودن پیش من ولی از وقتی فهمیدم شوهرم یه خورده خودشو جمع کرد الان تقریبا هفته ای دو سه  بار میبینیمشون من قشنگ داغون میشم وقتی بهم دست میدن قلبم قشنگ تیر میکشه شوهرم میگه نمیشه به همه دست بدم به اون ندم ولی واقعا نابود میشم نمیدونم چکار کنم الانم اومدیم خونه کلی با هم دعوا کردیم اصلا نمیدونم چکار باید بکنم نمیتونم اصلا هضمش کنم

خداجونم شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه تو توهمی ای

برادرشوهرمن قبل از ازدواج باجاریم، بادخترخالش عقدبودن، بنابه دلایلی به هم میخوره. هم برادرشوهرم هم دخترخالش خیلی مراعات میکنن. اصلارفت وامدی ندارن. البته دخترخالشم ازدواج کرده. ولی درکل اصلاهمو نمیبینن

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹
برادرشوهرمن قبل از ازدواج باجاریم، بادخترخالش عقدبودن، بنابه دلایلی به هم میخوره. هم برادرشوهرم هم د ...

اینو چون کسی خبر نداشته برا همین نمیشه رفت و آمد نکنن خیلی خانواده هاشون وابسته ان بعد من اصلا کاری نکردم دختره بفهمه من میدونم امشب ب شوهرم گفتم من میگم ک خبر دارم خودشو جمع کنه هرچی دهنش دراومد گفت بهم گفت بی آبرو ما آبرو داریم 😭😭😭😭😭

خداجونم شکرت 

کلمه بی آبروکه درواقع برازنده حرکت خودشه... ولی به همسرت بگو، اگه جای ماعوض میشد ومن بایکی از پسرای فامیل که قبل از ازدواج باهاش دوست بودم، اینقدر گرم وصمیمی رفتارمیکردم، اونوقت واکنش تو چی بود؟ کی بی آبرو میشد؟ 

هیچ کس هم توی فامیل از رابطه این دونفرخبرنداشته باشه مهم نیست، مهم اینه که خودشون که میدونن قبلارابطه احساسی به هم داشتن. پس نبایدالان که همسرت متاهله باهم صمیمی باشن، اصلا درست نیست.نمیگم به هم بی محلی کنن، یارفت وامدو قطع کنن،نرمال باشن، صمیمیت بیجا لازم نیست

کلمه بی آبروکه درواقع برازنده حرکت خودشه... ولی به همسرت بگو، اگه جای ماعوض میشد ومن بایکی از پسرای ...

دقیقا همینو گفتم میگه حق داری منم رد میدم ولی باید بفهمی اون گذشته من بوده الکی حساسی

خداجونم شکرت 

فقط با زبان خوش و لحن مناسب بدون حساس کردن همسرت ازش بخواه عادی رفتارکنه. بالاخره قلقشو میدونی دیگه. کاری نکن بدتر لج کنه. بامحبت توجیهش کن

هیچ کس هم توی فامیل از رابطه این دونفرخبرنداشته باشه مهم نیست، مهم اینه که خودشون که میدونن قبلارابط ...

میگه نرمالیم تو حساسی مثلا امشب عمش برگشته میگه تحویل نمیگیری میگه من شمارهارو خیلی دوست دارم انقد ک شبا خوابتونو میبینم دختر عمشم چنان لبخندی زد میگم این چ حرفیه ک اون بخودش بگیره 

خداجونم شکرت 
میگه نرمالیم تو حساسی مثلا امشب عمش برگشته میگه تحویل نمیگیری میگه من شمارهارو خیلی دوست دارم انقد ک ...

هیچم نرمال نیست. همسرت باید سرسنگین تر رفتارکنه. متاهلی گفتن، مجردی گفتن.... اصلا حالاکه انقدرباهم صمیمی هستن چرا باهم ازدواج نکردن؟ میدونی؟ 

فقط با زبان خوش و لحن مناسب بدون حساس کردن همسرت ازش بخواه عادی رفتارکنه. بالاخره قلقشو میدونی دیگه. ...

هزاربار گفتم میگه باشه باز میبینیمشون از خودش درمیاد ببین ناخواسته شاید میگه یه سری حرفارو ولی خب من نمیتونم تحمل کنم دیونه میشم هنوزم پیاماشونو دارم میخونم فقط گریه میکنم😭😭😭با اینکه قبلا با صدنفر بوده ولی این جلو چشممه نابودم کرده

خداجونم شکرت 
هزاربار گفتم میگه باشه باز میبینیمشون از خودش درمیاد ببین ناخواسته شاید میگه یه سری حرفارو ولی خب من ...

این وضعیت اصلا عادی نیست. روح وروان شما بشدت آسیب میبینه و عواقب این آسیب گریبان این زندگی رو میگیره. ادمو دلسرد میکنه از شریک زندگیش. میتونی ببریش پیش یه مشاور. شاید به نفرسوم که بیرون ازماجراست، این حرفارو بهش بزنه بیشتر روش تاثیربذاره

[QUOTE=256847024]هیچم نرمال نیست. همسرت باید سرسنگین تر رفتارکنه. متاهلی گفتن، مجردی گفتن.... اصلا ح ...

ناراحت نشیا،پس یعنی همسرت میخواسته باهاش ازدواج کنه ولی نشده درسته؟ 

هیچم نرمال نیست. همسرت باید سرسنگین تر رفتارکنه. متاهلی گفتن، مجردی گفتن.... اصلا حالاکه انقدرباهم ص ...

چون اصلا تو فاز ازدواج نیست دختره بعد باباش صدسال نمیذاشته از اینان ک میخوان از ایران برن 

خداجونم شکرت