2777
2789

خیلی توی زندگیم بابت مهربونیه بیش از حد، آروم بودنم، خوب بودن بیش از حدم و دلسوزیه بیش از اندازه ضربه خوردم

دیگه میخوام تموم کنم این بازی رو 

گیم اور

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   

مثل من ولی ماهها نمیتونیم

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم واینکه یه عده گرگ صفت ک من بخاطر اینکه دلشون نشکنه ب روشون نیاوردم بدن برمیگردن میگن سادی ...

آره شایدم واقعا از سادگیمونه😔

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   
دقیقا منم هر روز اینو میگم اما در عمل باز همونم 

خیلی سخته بخوای یه آدم دیگه باشی

اما آدما با رفتارشون وادارت میکنن که دیگه خوب نباشی