2777
2789
عنوان

لعنت به این‌آنفولانزای جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 64 پست
ما که یک ماه رو  رد کردیم.خسته شدم از مطب ویزیت ودارو خریدن‌.ای کاش حداقل فایده ای داشت .همه هم ...

وای من دیگه طاقت ندارم بخدا

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم هرکسی یه چیزی میگه اما من یه چیز امتحان شده دارم میخوای برات بگم؟ 

اره اره

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
لعنت      بدتر از کرونا بود  دیشب داشتم میمردم از تنگی نفس   رفتم اورژ ...

ای داااااد

دو تا بچه هام دو هفته است اسیر شدن تب شدید کاهش اشتها سرفه های وحشتناک

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کرونا هست الکی میگن آنفولانزا ..‌‌‌‌‌‌‌تمام اطرافیانم که بچه مدرسه ای داشتن از بچه شروع شد تا پدر مادر ....خوب نمیشن....سرفه هم ادامه داره....تب و سرفه و‌....بی اشتهایی ....آنفولانزا از سالها قبل بود اما این مدلی نبود و همه گیر ....این کرونا هست...همه رو درگیر می‌کنه ...استراحت کن.ابمیوه هم میل نداری بخوری ؟اب میوه طبیعی...

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
پونه کوهی دم کن بخور .هم خودت هم بچه هات .۳الی ۴لیوان بخورید عاااااالیه به شدت خوب میکنه آدمو

اتفاقا چند نوع پونه دارم حتما دم‌میکنم

من شنیدم عناب خیلی خوبه دم کن روزی چند بار بخورید تو خانواده ما هم همه گرفتن خیلی وحشتناکه

عه باشه