2777
2789
عنوان

کیا بعد کورتاژ ....

362 بازدید | 16 پست

بچه ها من ۳ماه و نیمه

که کورتاژ کردم

کلا یک هفته قبل پریودیم خیلی اذیت میشم

هر ماه یه مدلی میشم

و اینم بگم بعد کورتاژم خیلی ضعیف شدم

کمرم و پاهام قدرتش کم شده

یهویی گُر گرفتگی دارم

نمیدونم چه مرگمه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو مصرف نمیکنی؟  به من اسیدفولیک دوز بالاتر داد

نه چیزی نداد بهم

هیچ دارویی 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
اینا بیشتر از عوارض سقط بچه اش کلا ی جوری میشه بدن

شما خدایی نکرده سقط داشتی ؟

من کورتاژ شدم دوماه بعد دچار عوارض شدم طب سنتی گفت قوای از دست رفته بخاطر سقط یه سری دارو داد

تاثیری داشت عزیزم ؟

نه مامانم همینجوری بود کلا سیستم بدنش بهم ریخته بود 

بالاخره خوب شدن؟

برگشتن به روال قبل 

تاثیری داشت عزیزم ؟

برو دکتر عمومی بگو سقط داشتم نوربیون بنویسه هر هفته بزن قرص اهن بخور هر روز اب سیب و ۷ تا بادام وچیزایی بخور طبع گرم دارن اصلا سردی نخور شکمت با روغن سیاهدانه بمال و لباس گرم بپوش 

برو دکتر عمومی بگو سقط داشتم نوربیون بنویسه هر هفته بزن قرص اهن بخور هر روز اب سیب و ۷ تا بادام وچیز ...

چشم عزیزم ممنونم 

اره مامان من خیلی حالش بد میشد فشارش همش ۱۸ بود تا چند وقت بعدش کم کم خوب شد بعد میگن سقط از بدنیا آ ...

دعا کن منم خوب شم

میترسم بیماری خاصی گرفته باشم 

دعا کن منم خوب شم میترسم بیماری خاصی گرفته باشم 

چشم عزیزم حتما 

بخدا مامانمم از زور افسردگی همش میگفت یه چیزیمه اینقد بابام بردش دکتر آخرش دکتر به بابام گفت بگیر ببرش بیرونی جایی گلی چیزی براش بخر این تو مراحل افسردگی این فکرارو میکنه