2777
2789

دوستان حدود ۷ ماه پیش ی خانومی با ما تماس گرفت واس امر خیر برا پسر شون  من بدون دلیل گفتم نه قصد ازدواج ندارم و فلان 

بعد چند روز پیش مامانش دوباره زنگ زد گف پسره پدر منو درآورده

میره و میا میگه زنگ زدی؟ نرفتی در خونشون 

بعد از طرفی آشنای داییم دراومد 

ب شدت خانواده دار و متینه 

کارش هم سرپرست یکی از بزرگترین شرکت های شهرمون هست 

خونه و ماشین اش اوکی هست 

خونش محلش یکم از خودمون پایین تره

فوق داره میخونه 

شغل دوم هم داره

میگف برجی ۲۰ درمیارم ... ولی خب چون شغل دومش رو تازه راه انداخته خیلی هنوز درآمد نداره از اون ... 

مامانم میگه بله رو بگو 😐😂😂

ولی حس کردم مامانش ب زور پسره اومده 😒😒 نمیدونم چکار کنم 😐 مشکل اصلی من مامانش هس🥲🥲 انگار زوری اومده😏😐😐

ب نظرتون مشکل سازع؟ 

ناگفته نماند این از تمام خواستگارام موقعیتش بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالته؟ درس میخونی؟

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

عزیزم امید به خدا هرچی خیر و ختم به شادی هست🌹

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

با مامانش میخایی ازدواج کنی مگه ؟

برو خدارو شکر کن که پسره به مادره زور میگه نه مادره ب پسره!

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار