الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معجزه خواهرم هست که سال پیش پدر مادرم کرونا دلتا گرفتن کلا ۳ روز بستری بودن هر دو جفت ریه ها ۹۷ درصد درگیر شده بودن و خون ریزی داخلی کردن 😔 و فوت شدن باهم و خواهرم که از پدر و مادرم گرفته بود ۳۵ روز ای سی یو بود و ۹۸ درصد جفت ریه درگیر شده بود و خون بالا میاورد ، خون دماغ میشد انگار که شیر پر فشار باز کرده باشی، تو ۳۵ روز شد پوست و استخوان و دکتر بعد ۳۵ روز جوابش کرد و گفت ببرید حونه و اکسیژن استفاده کنه کاری دیگه برنمیاد دعا کنید براش ،حال خیلی بدی داشتیم تازه ۴۰ پدر و مادرم نگذشته بود دکترا خواهرمو جواب کردن بردیم خونه و ۶ ماه یک سره دستگاه اکسیژن ساز وصل یود بهش خودم موندم پیشش ، خون بالا میاورد اکسیژن ۷۰ بود یا فشار بالای دستکاه ، انقد زیارت عاشورا و دعای ۷۰ بند حضرت علی رو خوندیم براش خدا خواست و بعد ۶ ماه خوب شد معجزه برای من ینی زنده بودن خواهرم