2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا چله بقره گرفتم دعا کنید حاجت بگیرم.

قبلا از حضرت عباس حاجت گرفتم برای ازدواج.مهریم حروف ابجد اسم قشنگشونه.

از امام زمان  دانشگاهمو گرفتم.

از امام رضای مهربونم نقل مکان به خونه آرزوهام.

از موسی کاظم عزیزم مشکل کاری .

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶

معجزه خواهرم هست که سال پیش پدر مادرم کرونا دلتا گرفتن کلا ۳ روز بستری بودن  هر دو جفت ریه ها ۹۷ درصد درگیر شده بودن و خون ریزی داخلی کردن 😔 و فوت شدن باهم و خواهرم که از پدر و مادرم گرفته بود ۳۵ روز ای سی یو بود و ۹۸ درصد جفت ریه درگیر شده بود و خون بالا میاورد ، خون  دماغ میشد انگار که شیر پر فشار باز کرده باشی، تو ۳۵ روز شد پوست و استخوان و دکتر بعد ۳۵ روز جوابش کرد و گفت ببرید حونه و اکسیژن استفاده کنه کاری دیگه برنمیاد دعا کنید براش ،حال خیلی بدی داشتیم تازه ۴۰ پدر و مادرم نگذشته بود دکترا خواهرمو جواب کردن بردیم خونه و ۶ ماه یک سره دستگاه اکسیژن ساز وصل یود بهش خودم موندم پیشش ، خون بالا میاورد اکسیژن ۷۰ بود یا فشار بالای دستکاه ، انقد زیارت عاشورا و دعای ۷۰ بند حضرت علی رو خوندیم براش خدا خواست و بعد ۶ ماه خوب شد معجزه برای من ینی زنده بودن خواهرم 

معجزه خواهرم هست که سال پیش پدر مادرم کرونا دلتا گرفتن کلا ۳ روز بستری بودن  هر دو جفت ریه ها ۹ ...

عززززززیزم 😥😥خدا روشکر و خدا شما رو برای همدیگه حفظ کنه

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی