2777
2789
عنوان

تاحالاحاجت خیلی مهم...

205 بازدید | 16 پست

سلام تاحالا حاجت خیلی مهم یا گرفتاری سخت داشتین ک از حضرت مهدی(عج)کمک بخواین و ایشونم دستتون و بگیره؟لطفا برام بگین

من واقعا تابحال هیچ چیزی نبوده که ازشون بخوام و نگیرم.روز دهم انتقالم الانم از ایشون بچه سالم و صالح میخوام ان شالله❤بهم عنایت کنن

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

بله بوده 

خیلی زیاد هم بوده 

واقعا حضرت ولی عصر ، صاحب آلمان برای مشکلات دنیایی و اقتصادی و ... معجزه وار کمک میکنن 

من زندگی و تمام  داشته هامو بهشون مدیون هستم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله به حق علی اصغر امام حسین بچه سالم و صالح بهتون میده من تاپیکتو ک خوندم قلبم روشن شد یهو ،یه حس خوب گرفتم ازتون ،مطمعن باش میشه، برای منم دعا کن حاجت مهم دارم🥲❤️🫀

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
ان شالله به حق علی اصغر امام حسین بچه سالم و صالح بهتون میده من تاپیکتو ک خوندم قلبم روشن شد یهو ،یه ...

سلام عزیز دلم واقعا وقتی از ته دل یه حاجتی و ازشون میخواین امکان نداره دست رد به سینه ات بزنه من همیشه برای سلامتیش ایه الکرسی نذر میکنم

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
ایشالله که مثبته انتقالت برات صد تا صلوات میفرستم

قربونت برم منم براتون دعا میکنم اقا امام زمان هواتون و توزندگی داشته باشه😘

میشه تو دعاهات منم یاد کنی شاید منم حاجت روابشم 

چشم عزیزم ولی از ته دل برای سلامتیشون ایه الکرسی بخون بهت قول میدم جواب میگیری و برام دعا میکنی

بله بوده  خیلی زیاد هم بوده  واقعا حضرت ولی عصر ، صاحب آلمان برای مشکلات دنیایی و اقتصاد ...

خداروشکر عزیزم ان شالله که همگی حاجت روا بشیم😍

سلام عزیز دلم واقعا وقتی از ته دل یه حاجتی و ازشون میخواین امکان نداره دست رد به سینه ات بزنه من همی ...

ان شالله کمکم کنن اول حاجت شما رو بدن ان شالله 🫀❤️🌈🥲 

ان شالله کمکم کنن اول حاجت شما رو بدن ان شالله 🫀❤️🌈🥲 

من واقعا تا الان حتی کوچکترین چیزی هم طلب کردم بهم نه نگفته هرکسی رو هم دیدم همینجوری بوده مطمئنم که شمام حاجتتو میگیری

خداروشکر عزیزم ان شالله که همگی حاجت روا بشیم😍

ببخشید کلیپ بورد گوشیم بجای کلمه ی الزمان کلمه آلمان رو جایگزین کرده ، باعرض پوزش منظورم صاحب الزمان بودش

انشاء الله که حاجت روا باشید 🌹

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من واقعا تا الان حتی کوچکترین چیزی هم طلب کردم بهم نه نگفته هرکسی رو هم دیدم همینجوری بوده مطمئنم که ...

ان شالله 🥰🥰🥰🥰 خیلی مهمه واسم کل زندگیمه ،ان شالله ان شالله