مهگل70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 519 عنوان تاحالاحاجت خیلی مهم... 205 بازدید | 16 پست سلام تاحالا حاجت خیلی مهم یا گرفتاری سخت داشتین ک از حضرت مهدی(عج)کمک بخواین و ایشونم دستتون و بگیره؟لطفا برام بگینمن واقعا تابحال هیچ چیزی نبوده که ازشون بخوام و نگیرم.روز دهم انتقالم الانم از ایشون بچه سالم و صالح میخوام ان شالله❤بهم عنایت کنن به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇 1401/08/03 | 19:07 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تانیارا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 12716 😞 پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه
مه_لقا_ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 10261 بله بوده خیلی زیاد هم بوده واقعا حضرت ولی عصر ، صاحب آلمان برای مشکلات دنیایی و اقتصادی و ... معجزه وار کمک میکنن من زندگی و تمام داشته هامو بهشون مدیون هستم پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )
فلفل۱۲۳ عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3367 ان شالله به حق علی اصغر امام حسین بچه سالم و صالح بهتون میده من تاپیکتو ک خوندم قلبم روشن شد یهو ،یه حس خوب گرفتم ازتون ،مطمعن باش میشه، برای منم دعا کن حاجت مهم دارم🥲❤️🫀 میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
مهگل70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 519 😞 🤔🤔🤔ها به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
هلیا۹۳h عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 10873 ایشالله که مثبته انتقالت برات صد تا صلوات میفرستم ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
مهگل70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 519 ان شالله به حق علی اصغر امام حسین بچه سالم و صالح بهتون میده من تاپیکتو ک خوندم قلبم روشن شد یهو ،یه ... سلام عزیز دلم واقعا وقتی از ته دل یه حاجتی و ازشون میخواین امکان نداره دست رد به سینه ات بزنه من همیشه برای سلامتیش ایه الکرسی نذر میکنم به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
مهگل70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 519 ایشالله که مثبته انتقالت برات صد تا صلوات میفرستم قربونت برم منم براتون دعا میکنم اقا امام زمان هواتون و توزندگی داشته باشه😘 به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
مهگل70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 519 میشه تو دعاهات منم یاد کنی شاید منم حاجت روابشم چشم عزیزم ولی از ته دل برای سلامتیشون ایه الکرسی بخون بهت قول میدم جواب میگیری و برام دعا میکنی به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
مهگل70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 519 بله بوده خیلی زیاد هم بوده واقعا حضرت ولی عصر ، صاحب آلمان برای مشکلات دنیایی و اقتصاد ... خداروشکر عزیزم ان شالله که همگی حاجت روا بشیم😍 به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
فلفل۱۲۳ عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3367 سلام عزیز دلم واقعا وقتی از ته دل یه حاجتی و ازشون میخواین امکان نداره دست رد به سینه ات بزنه من همی ... ان شالله کمکم کنن اول حاجت شما رو بدن ان شالله 🫀❤️🌈🥲 میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
مهگل70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 519 ان شالله کمکم کنن اول حاجت شما رو بدن ان شالله 🫀❤️🌈🥲 من واقعا تا الان حتی کوچکترین چیزی هم طلب کردم بهم نه نگفته هرکسی رو هم دیدم همینجوری بوده مطمئنم که شمام حاجتتو میگیری به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
مه_لقا_ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 10261 خداروشکر عزیزم ان شالله که همگی حاجت روا بشیم😍 ببخشید کلیپ بورد گوشیم بجای کلمه ی الزمان کلمه آلمان رو جایگزین کرده ، باعرض پوزش منظورم صاحب الزمان بودش انشاء الله که حاجت روا باشید 🌹 پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )
فلفل۱۲۳ عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3367 من واقعا تا الان حتی کوچکترین چیزی هم طلب کردم بهم نه نگفته هرکسی رو هم دیدم همینجوری بوده مطمئنم که ... ان شالله 🥰🥰🥰🥰 خیلی مهمه واسم کل زندگیمه ،ان شالله ان شالله میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️