2777
2789

من الام تو این دور ام 

ارزوم برا خودم و همه همسنام اینه وقتی از این دوره سنی رد شدیم  که هیچوقت این سوالو تاپیکو از خودمون نپرسیم 

کمترکسیه از تمام کارای کرده و نکردش راضی باشه 

درس میخوندم 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برمیگشتم به ۱۶ سالگی ..........

کمتر لجبازی میکردم .بیشتر مراقب زبونم بودم .زودتر عینک میگرفتم .با اون دختر بیشعور هیچوقت دوست نمیشدم .

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

اینقد زود ازدواج نمیکردم 

معیارهام و کلا عوض میکردم 

اعتماد به نفس لعنتیم رو زیاد میکردم ،،،،نداشتن اعتماد به نفس بیچارم کرد،،،با این که هیچی نداشتم 

سنتی ازدواج نمیکردم 

سعی میکردم از همون سن کم با پدرم رابطه خوبی بگیرم تا یادبگیره بچه خرج داره بهم پول تو جیبی بده نکه همش میرفتم تو اتاق نبینمش الان که تو سن ۲۶ هستم هیچی برام نمیخره و خودمم روشو ندارم پول بگیرمش ازش وقتیم بگم میگه برو سرکار

برعکس بقیه من اگه به ۱۶ سالگی برمیگشتم کمتر از اونموقع درس میخوندم بیشتر با خودم و خانواده ام میرفتم تفریح و خوش گذرونی 😂😂😂😂😂

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

اینهمه وقتمو الکی واسه درس هدر نمی‌دادم و فوق نمیگرفتم که کار ندارم و الان بیکارم که البته الان اگه پارتی داشتم شاغل بودم 

میرفتم  مدرک آرایشگری میگرفتم عوض درس 

کسایی رو میشناسم که ترک تحصیل کردن و رفتن آرایشگاه باز کردن الان دو سه برابر دکتر مهندس درآمد دارن 

من ۱۶ سالمه و هدفم پیشرفت و موفقیته دوس دارم مستقل شم و هیچوقت ازدواج نکنم 

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘

از گذشتم راضیم خداراشکر فقط تو انتخاب رشته دانشگاه بیشتر دقت میکردم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️