یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگو عزیزم دقیقا پارسال توبدترین روزای زندگیم جایی که فکرمیکردم دیگه همه چی تمومه خدا جوری دستمو گرفت بلندم کرد معجزه کرد توزندگیم خودشم توقران گفته برنداشتم باری رو اززرودوشت که کمرتو میشکست ناامیدی از بزرگ ترین گناهاست الان این حس بدی که تووجودته وداره باناامیدی واظطراب از پا درمیارتت دقیقا خود شیطانه میخاد ازخدا ناامیدت کنه ازخدا بدت بیاد اگه خدا حواسش بهت نیس فراموشت کرده ازت بدش اومده پس چرا توقران خدا توسوره ضحی قسم خورده به شب وروز که نه فراموشت کردم ونه تورامورد خشم قرار دادم خدا حسابش باما از زمین تااسمون فرق میکنه یه توسل که توبدترین شرایط برام معجزه میکنه توسل ب دردونه امام حسینه به علی اصغرش درجا حاجت میده حسینو قسم بده به علی اصغر بیچاره میشه نمستونه بهت نه بگه
[QUOTE=256792623]نگو عزیزم دقیقا پارسال توبدترین روزای زندگیم جایی که فکرمیکردم دیگه همه چی تمومه خدا جوری دستمو گرفت ...[/QUOTEی ماه زندگیم شده جهنم شوهرم از ی طرف خدم از ی طرف مشکلات دیگم ی طرف شدم ی ادم افسرده بخدا الان ی ماه شبا با گریه میخابم پس چرا منو نمیبینه چرا صداهام بهش نمیرسه💔😭