2777
2789
عنوان

وای خدا دارم دق میکنم.....

429 بازدید | 28 پست

من ی چن ماهی میشد لکه بینی داشتم قط میشد باز دوباره همینجوری امروز رفتم دکتر برام پاپ اسمیر نوشته رفتم ازمایش دادم فردا جوابش اماده میشه دادم دق میکنم اگ ی وقت چیزی باشه چیکارکنم ب شوهرم چی بگم اینقد دلم. پره ک هرلحظه گریم بگیره میگم خدایا اگ ی وقت چیزی بشه از زندگی شوهرم میرم برا همیشه حیف پاسوووز من بسه توروخدا برام دعا کنین چیزی نباشه دارم دق میکنممممم.... ای خدا این ج. تقدیریه ک. من دارمممم...... 

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله ما هم چند بار آزامایشدادیم  مگه هر کسی پاپ اسمیر میده لزوما مشکل داره 😯😐 دختر این جرت ...

اخه مامانم مشکل داشت وقتی پاپ اسمیر داد متوجه شد رحمشو برداشتن میگم. نکنه منم باشم😭😭😭

ایشالا ک چیزی بدی نیست استرس برات بده نداشته باش منم لکه بینی داشتم خوب شدم

من. الان چن ماه حتی گاهی وقتا لخته مباد  دل تو دلم نیص تا جوابشو بگیرم😭

خدانکنه عزیزم خدا انقد مهربونه حواسش به دلت هس ک توش چی میگذره مراقبته نگران نباش 

دارم دق میکنممم..... انگار خدا منو دیگه یادش نمیاد بدبختی پشت بدبختی دارمم روزای سختی میگذرونم💔

دارم دق میکنممم..... انگار خدا منو دیگه یادش نمیاد بدبختی پشت بدبختی دارمم روزای سختی میگذرونم💔

نگو عزیزم دقیقا پارسال توبدترین روزای زندگیم جایی که فکرمیکردم دیگه همه چی تمومه خدا جوری دستمو گرفت بلندم کرد معجزه کرد توزندگیم خودشم توقران گفته برنداشتم باری رو اززرودوشت که کمرتو میشکست ناامیدی از بزرگ ترین گناهاست الان این حس بدی که تووجودته وداره باناامیدی واظطراب از پا درمیارتت دقیقا خود شیطانه میخاد ازخدا ناامیدت کنه ازخدا بدت بیاد اگه خدا حواسش بهت نیس فراموشت کرده ازت بدش اومده پس چرا توقران خدا توسوره ضحی قسم خورده به شب وروز که نه فراموشت کردم ونه تورامورد خشم قرار دادم خدا حسابش باما از زمین تااسمون فرق میکنه یه توسل که توبدترین شرایط برام معجزه میکنه توسل ب دردونه امام حسینه به علی اصغرش درجا حاجت میده حسینو قسم بده به علی اصغر بیچاره میشه نمستونه بهت نه بگه 

چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست
چرا آنقدر ناشکری الکی میکنی هممه هر شش ماه پاپ امیر میدن  همچین گفتی دارم دق میکنم فکر مردم چی ...

عزیزم من مامانم رحمش مشکل داش لکه بینی داش چن سال پاپ اسمیر داد فهمید سرطانه رحمشو برداشتن میگم اگ منم مث مامانم باشم چیکارکنممممم😭

[QUOTE=256792623]نگو عزیزم دقیقا پارسال توبدترین روزای زندگیم جایی که فکرمیکردم دیگه همه چی تمومه خدا جوری دستمو گرفت ...[/QUOTEی ماه زندگیم شده جهنم شوهرم از ی طرف خدم از ی طرف مشکلات دیگم ی طرف شدم ی ادم افسرده بخدا الان ی ماه شبا با گریه میخابم پس چرا منو نمیبینه چرا صداهام بهش نمیرسه💔😭