2777
2789
عنوان

هزینه سزارین و زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 22 پست
کلی من باردارم نیستم این همه تاپیک زایمان تو سایت بود امروز میخوام قیمت دستم بیاد🤣🙏

🤣🤣🤣🤣

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
اگه قبلا سز شده باشی ، سزارینم رایگانه 

من دولتی زایمان کردم،رایگان نیست.طبیعی پارسال پونصد گرفتن،سزارین بچه دوم ب بعد سه تومن بود،سزارین اختیاری شیش تومن.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره، عزیزم توی بیمارستان دولتی برای زایمان طبیعی پرستارها خیلی بد رفتار میکنن ولی خصوصی اینطور ...

نه من دولتی زایمان طبیعی کردم برخوردشون عالی بود.همه بیمارستانا مث هم نیستن

من دولتی زایمان کردم،رایگان نیست.طبیعی پارسال پونصد گرفتن،سزارین بچه دوم ب بعد سه تومن بود،سزارین اخ ...

بیمارستان تامین اجتماعی با دفترچه بیمه رایگانه 

نه من دولتی زایمان طبیعی کردم برخوردشون عالی بود.همه بیمارستانا مث هم نیستن

چه خوب  شما خوش شانس بودی و پرستار خوش اخلاق قسمتتون شده، من چقدر از این تجربه های بد شنیدم که براشون ناراحت شدم تو همین نی نی سایت

من رفتم بیمارستان خصوصی پرسیدم دو قلویی گفت ۲۳میلیون ، بیمارستان تامین اجتماعی دقیقا با همون دکتری ک ...

آره عزیزم منم دکترم تو بیمارستان دولتی تو بیمارستان خصوصی هم کار میکرد.دولتی از من پونصد گرفت خصوصی میرفتم هشت میلیون ب بالا