2777
2789
عنوان

چه دعایی برای آرامش ی مادر استرسی خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 36 پست
منم دخترم جلو روم تشنج کرد ...خیلی لحظات بدی بود...یه سال طول کشید تا تونستم یکم خودمو اروم کنم...هن ...

وای خدا 

من اصلا یادم نمیره حرکاتشو که کبود شد الان شیرخشک که میدم فقط استرس خفگی دارم 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم
سلام عزیزم آیت الکرسی بخون ، لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم ،  زیاد بگو❤️ ۳۱۳ مرتبه ...

واقعا ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سعی میکنم ولی دارم نابود میشم  با هر بار شیر خوردنش  یا نفس کشیدنش من استرس میگیرم& ...

به غیر از اون یه بار مگه دیگه مشکلی پیش اومده؟

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.
وای خدا  من اصلا یادم نمیره حرکاتشو که کبود شد الان شیرخشک که میدم فقط استرس خفگی دارم

خیلی سخته...خدا کمکمون کنه عزیزم...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
عزیز دلمممم خدا بهت ببخشه هر روز صبح رو با صلوات شروع کن هر چیزی دهنش میذاری اول بسم الله بگو، بع ...

ممنونم واقعا براش دعا کنید 

الا بذکر‌الله‌تطمئن‌القلوب و ولاحول‌ولاقوه‌الا‌بالله العلی‌العظیم خیلی نه روزی صدمرتبه بیشتر نگ ...

ممنونم

تا به ۳.۵ کیلو نرسیده تو بیمارستان ازش نگهداری کن کاملا تحت نظر باشه

نه وقتی خودش نفس بکشه مرخص میکننن

برا مادر استرسی نمیدونم کلا برا استرس سوره انسانو بخون خدا حفظ کنه بچتو 

بله ممنونم میخونم حتما 

خب بستری بودنش نفسااای سختش

درسته ولی اگه به فکر اون بچه هستید آرامش داشته باشید چون اون از شیر شما تغذیه میکنه،خیچ اتفاقی نمیوفته فقط شما اطلاعات کافی داشته باشید اگه مشکلی پیش اومد سریع دست به کار بشید نگرانی هیچ مشکلی رو حل نمیکنه

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.
درسته ولی اگه به فکر اون بچه هستید آرامش داشته باشید چون اون از شیر شما تغذیه میکنه،خیچ اتفاقی نمیوف ...

از استرس شیرم خشک شده 

خشک میخوره 

اونم بازم با استرس زیاده من 

از استرس شیرم خشک شده  خشک میخوره  اونم بازم با استرس زیاده من

خوب شما که میدونید استرس شما جز زیان چیزی نداره چرا ادامه میدید