2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارج نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا چون امتحان کردیم میگیم آقای ماهشهر من و دوستام توی اون تاپیک امتحان کردیم هم خودمون راضی هستیم هم همسرامون! چون هم خواسته های ما برآورده میشه هم اونها حس اقتدار و مردونگی پیدا میکنن
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
فکر نمی کنم شما در جایگاهی باشید که به خودتون اجازه بدید جای ما فکر کنید و تصمیم بگیرید لطفاً سکوت کنید
کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

من با تجربه ١٤ساله زندگی مشترک میگم نباید به همسرامون خیلی فشار بیاریم ولی خیلی قناعتم خوب نیس یه دکتر روانشناس میگفت اگه ٢٠٠٠تومن پول داشتی و بیرون از خونه یه گلسر دیدی و دلت خواست اونو بخری و باید برای شام نُون هم بخری اون گل سر رو برای خدت بخر اگه این کار و میکردی و نُون خریدی وقتی همسرت اومد توقع نداشته باش که این قناعت تو رو درک کنه و ازت تشکر کنه
راستش من با همه قسمتاش راضی نیستم لازم نیست با خرجای اضافه و خواسته های بیجا همسرمونو کنار خودمون نگه داریم واقعا گاهی دلم واسه مردا میسوزه نمیگم به خودمون نرسیم یا اهمیت ندیم اما افراط و تفریط تو هر چیزی نتیجه عکس میده
کاش میشد خدارو کشید کنارو در گوشش گفت:میشه بعضیارو برگردونی...!!!
من با خرید مشکل ندارم...هر چی برام از داخل و خارج میخره واسم...من با پس انداز واسه خودم مشکل دارم...هیچ پولی ندارم کنار..همیشه آمار پولمو داره...چون از کارتش خرید میکنم..آمار همه چیز داره