2777
2789
عنوان

مشکلات خانمای نی نی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 19 پست
آخه اونایی که به مشکل برمیخورن میان اینجا درد و دل میکنن. همه زندگیا که اینطوری نیس. هیشکی نمیاد بگه ...

خب چه اشکال داره یکیم بیاد بگه من خوشبختم چرا همیشه فاز منفی دارن نشد ک همش بدبختی خیانت طلاق 

مشکلات زنای ایرانی تا بوده همین بوده متاسفانه ، من هنوز ندیدم کسیو ک ب فکر خودش بوده باشه یا مشکلش م ...

اره خب درسته واقعا ادم ناراحت میشه این حجم از مشکلات خانمهارو میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه اشکال داره یکیم بیاد بگه من خوشبختم چرا همیشه فاز منفی دارن نشد ک همش بدبختی خیانت طلاق 

نمیشه دیگه ، اونوقت همه میان مسخره اش میکنن و میگن نوش جونت

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
نمیشه دیگه ، اونوقت همه میان مسخره اش میکنن و میگن نوش جونت

خیلی بده که چشم خوشبختی دیگران نداریم و منتظریم یکی بیاد ازبدبختیاش بگه ماهم بگیم ازتو بدبختریم

خیلی بده که چشم خوشبختی دیگران نداریم و منتظریم یکی بیاد ازبدبختیاش بگه ماهم بگیم ازتو بدبختریم

نه منظور این نیس که چشم خوشبختی دیگران رو نداشته باشیم. همیشه هم اینطوری نیس که میگی. مثلا یکی خبر بارداریشو میگه همه بهش تبریک میگن و براش خوشحالن. 

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده