2777
2789
عنوان

این نئوبانک عالیه

9576 بازدید | 59 پست

سلام وقت بخیر 

خاستم این بانک روبه دوستان پیشنهاد کنم واقعا بانک خوبیه

انقدر سریع کارت به کارت میکنید که خودتون هم باورتون نمیشه

✅موقع کارت به کارت تاریخ انقضا و cvv2 و رمز پویا نمیخاد خودش همه رو ذخیره داره شما فقط شماره کارت مقصد انتخاب میکنی که اگه کارت مقصد دم دستتون باشه میتونید اسکن کنید خودش شماره رو وارد میکنه

✅برای هر تراکنش مالی پیامک رایگان میفرسته

✅رایگان بطور اینترنتی حساب باز میکنین رنگ کارتتونو خودتون انتخاب میکنید یه کارت شیک تحویل میگیرید 

✅هرجا سوالی داشته باشید خیلی راحت میتونید باهاشون چتکنید همون لحظه جواب میدن راهنمایی میکنن

✅تازه یه کد دعوت بهتون میده اگه کسی موقع ثبت نام کد شما رو بزنه سریع ۳۰ تومن به حسابتون واریز میشه 

این کد منه اگر خاستین میتونین موقع ثبت نام وارد کنید :

MV6ZCA

اینم عکس کارت قشنگمه 😍 من که واقعا راضیم از خدمات دهی این بانک

زیر نظر بانک سامانه و تضمینیه و چند ساله داره فعالیت میکنه 

خدایا شکرت ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تبلیغ می کنید؟ کلاهبردارینباشه

کلاهبرداری که نی چون زیرنظر بانک سامانه ایشون کد معرفیشو گذاشته هرکی کدو بزنه سی تومن میاد به حساب ایشون

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه مشکلی تو کار هس  من که باور نمیکنم

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

زیر نظر بانک سامانه چند ساله داره فعالیت میکنه  طرفدار زیاد داره چون خیلی خدمات خوبی داره

بانکینو برا بانک خاورمیانست

میشه با کد من ثبت نام کنی؟؟؟؟

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊