2777
2789

می‌خوام برم هنر بخونم 

ولی از طرفی عاشق مهندسی مکانیک شدم 

هنر رو هم دوست دارم یه جوری گیر کردم عجیب 😑

بیاین درباره شغلتون‌ بگین 

بگم که تجربی میخوندم ول کردم چون متنفرم ازش

به نام خدای مهربانم✨💌 امضام رو بخونید 😁یه دختر مهربونم ولی خب زود میرنجم زود آشتی میکنم درکل حساسم پس اذیتم نکنید🥺 تک فرزندم خیلی سختی کشیدم تو خانوادم ولی عاشقشونم  🥰 و یه چیز دیگه کفتر بازم برای همه خیلی عجیبه 🕊️ یه دختر چشم ابرو مشکی عاشق موهامم تیپ میزنم ولی چادریم خب دیگه همه چی رو گفتم😁یه عشق دارم بزرگترین آرزوم رسیدن بهش 🥺میشه دعا کنید ما دوتا بهم برسیم 😍من به دعایی شما ایمان دارم  انشاالله همتون حاجت روا باشید و دلتون خوش💞 لطفاً درخواست دوستی ندید  
عاشق چی مکانیک شدی؟ چارت درسی و واحد کاری و .‌..رو چک کردی؟

نمیدونم یهو خوشم اومده 

نه😬

به نام خدای مهربانم✨💌 امضام رو بخونید 😁یه دختر مهربونم ولی خب زود میرنجم زود آشتی میکنم درکل حساسم پس اذیتم نکنید🥺 تک فرزندم خیلی سختی کشیدم تو خانوادم ولی عاشقشونم  🥰 و یه چیز دیگه کفتر بازم برای همه خیلی عجیبه 🕊️ یه دختر چشم ابرو مشکی عاشق موهامم تیپ میزنم ولی چادریم خب دیگه همه چی رو گفتم😁یه عشق دارم بزرگترین آرزوم رسیدن بهش 🥺میشه دعا کنید ما دوتا بهم برسیم 😍من به دعایی شما ایمان دارم  انشاالله همتون حاجت روا باشید و دلتون خوش💞 لطفاً درخواست دوستی ندید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دبیرهنرنیستم ولی نقاش وخطاطم .خیلی خوبه مخصوصااگه علاقه داشته باشی 

میتونی درکنارمهندسی مکانیک هنرروهم دنبال کنی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من دبیرهنرنیستم ولی نقاش وخطاطم .خیلی خوبه مخصوصااگه علاقه داشته باشی  میتونی درکنارمهندسی مکا ...

علاقه دارم ولی خب خیلی کارم ضعیفه

علاقه دارم ولی خب خیلی کارم ضعیفه

خب میتونی کلاساروشرکت کنی وتمرین کنی .هیچ چیزی نشدنداره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

هرچی رفتی هنر نرو

از بچگی بخاطر استعدادم تو هنر همه دبیرا بهم میگفتن فقط هنربرو رفتم هنرستان... ولی کار مرتبط با رشتم نبود چون شهرستانم 

الان شدم معلم پیش دبستانی... اگر زمان به عقب برگرده صدرصد تجربی و دراخر پرستاری میرفتم

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر