2777
2789
عنوان

عروسی نگرفته جاش میخواد بیاد خونه ما 😐🤦🏻‍♀️🗿🤨😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 10227 بازدید | 207 پست
اخه میدونی، دلمم میسوزه واسش شرایطشو بالاتر توضیح دادم... با این حال از خودم خونه هم که ندارم بخوام ...

استارتر یه چیز بگو باورمون بشه 

شما اصلااااا تمایلی نداشتید 

تو عنوان هم که استیکر اخم و پوکر فیس گذاشتی 

حالا یه جوری میگی دلم میسوزه هاااا ولی خونه خودم که نیست ....

(درس های نی نی سایتی ها رو خوب یاد گرفتی🙃)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بد صاحبخونه کلفت نیست که من اگر میبودم ظرفای هر وعده رو میشستم 

خیلی اذیت میشیم 

یعنی از صبح ما ناهار بار میگذاریم 

اونا بیدار میشن صبحانه مفصل میدیم 

بعد تا میایم حودمون بشینیم اونا خوردن ما جمع میکنیم 

بعد داریم میشوریم ناها رو پهن میکنیم 

.....

تو این جور موقعیت ها میتونم جواب بدم  ولی وقتی برای خودم پیش میاد بالا میشم  همین الا ...

اخی ادم به هزار نفر راه حل میده ولیب برا مشکل خودش میمونه تا بوده همینجوری بوده دنیا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
استارتر یه چیز بگو باورمون بشه  شما اصلااااا تمایلی نداشتید  تو عنوان هم که استیکر اخم و ...

چه درسی مثلا

دلم میسوزه ولی دلیل نمیشه قبول کنم

منظورم اینه که بخاطر شرایطی که داره ناراحتشم ولی کاریم از دستم برنمیاد

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
پرررو که هستن اینا ولی حس میکنم از سر ناچاری اینو گفته بمن اینجا کسیو ندارن اونجام که همه طردشون ...

اخه الان تو این فصل شیراز دیدنی نیس

اونا کجان؟

ولی اگر خونه شخصی خودت بود میگفتی میومدن ولی با پدرمادر سخته

البته میتونی از پدرمادرت هم بپرسی

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
استارتر دلیل مخالفت خانوادهاشون با ازدواجشون چی بوده؟

خانواده پسره که ندیده مخالفت کرده بودن

میخواستن از فامیلای خودشون بدن به پسره

خانواده دختره هم دیدن پسره هیچی نداره، خودشه و یه شغل ازاد بهش گفته بودن سنت کمه صب کن موردای بهتر گیرت میاد 

و این وسط خونوادهاشون بحثشون میشه و.. 

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
اخه الان تو این فصل شیراز دیدنی نیس اونا کجان؟ ولی اگر خونه شخصی خودت بود میگفتی میومدن ولی با پدر ...

تازه رفتن سر زندگیشون

فارسن

نه نمیپرسم.. حالا دوستم بی فکری کرده گفته من چرا بگم... 

ناراحتشم هستم ولی خب چیکار میشه کرد

منم تو یه کامنت دیگه گفتم گلم تو مسئول طرد شدن آدما نیستی مطمئنا باید پی همه چیو به تنشون میمالیدن ک ...

درست میگی عزیزم.. داره چوب نادونیشو میخوره

دلم میخواست تواین شرایط یه کمکی بهش کرده باشم ولی در توانم نیس... 

من بیشتر از حرف اون خانومی که گفتن اشکال نداره و اینا برگ ریزون شدم ولی بهش بگو من برا خودمم جا ندارم تو کجا میخوای بیای

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

از کجا مطمئنی ازدواج کردن ؟؟؟؟؟ ساده نباش دختر از عواقبش بترس

حالا دیگه انقدم بدبین نباشیم 🤣😂 عکسای عقدشو دیدم 

من بیشتر از حرف اون خانومی که گفتن اشکال نداره و اینا برگ ریزون شدم ولی بهش بگو من برا خودمم جا ندار ...

قرار بود ادرس بدن ک غیب شدن انگار 😂

سلام . فقط بعد بیا بگو  چی شد آخرش . با تشکر    

سهلام

قراره بهش زنگ بزنم 

خواهش 😁