2777
2789
عنوان

از ۶صبح لپه گذاشتم تو قیمه، خامه هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لپه همیشه همین کوفته

من همیشه گوشتمو میریزم تو زودپز، مثلا میخوام۴۰ دقیقه بذارم گوشتم بپزه. وقتی ۳۰ دقیقه شد لپه ها ک جوشوندم با اب رو آب کش میکنم میریزم تو زودپز مجدد درشو میبندم تا ۱۰ دقیقه ۱۵ دقیقه بعدش . اینجوری خوب میپزه

بریز تو زودپز

باور میکنی تو زودپز ریختم گوشته پخت ولی لپه سفت بود. ی ساعت تو زودپز گذاشتم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هرکاری کنی نمیپزه بسته بندی نخر از جای مطمعن بخر قیمت ارزونم نخر عزیزم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
رب رو ده دقیقه آخر میزنی که اصلا جا نمیفته دختر خوب 

عه نمی دونستم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

باور میکنی تو زودپز ریختم گوشته پخت ولی لپه سفت بود. ی ساعت تو زودپز گذاشتم

من تجربه داشتم همشون ریختم رفت

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
لپه همیشه همین کوفته من همیشه گوشتمو میریزم تو زودپز، مثلا میخوام۴۰ دقیقه بذارم گوشتم بپزه. وقتی ۳۰ ...

زدپزمم همچی زودپذ بدرد بخوری نیست اخه

خیسم کردم

زیادم خیس بخوره نمیپزه

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من