2777
2789
عنوان

دندونمو بکشم یا نه

1095 بازدید | 24 پست

دندون عقی یکی مونده به اخر خرابه و خیلی درد میکنه کارم شده مسکن و ژل از طرفیم هزینش با روکش شده 3400 و من نمیتونم هزینشو جور کنم به نظرتون بکشم راحت شم یا فعلا تحمل کنم تا وقتی پولشو جور کنم 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ی دندونمو بچه بودم کشیدم دندون اسیاب پایین الان دندون بالایی اون که زیرش خالیه اومده پایین میخوره به لثه پایینم میخام بکشمش بالا اون پایین ازاین دندون پروتزی ها بزارم اگه درست میشه نکش دندونایه دیگه اتم خراب میشه

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
خیر  نکش  اگر پولش را نداری فقط بگو پوسیدگی را بردارند

میشه یکم توضیح بدی یعنی اگه پوسیدگی و برطرف کنم دردش اروم میشه عصب کشی و پر کردن نمیخواد 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
پولشو جور کن حیفه

خودمم دودلم اخه ظاهرش خیلی سالمه ولی یه قسمتی پوسیدگی داره مسواک و نخ دندونم استفاده میکنم

فردا وقت دکتر گرفتم میرم نشون میدم راست حیفه واقعا 

میشه یکم توضیح بدی یعنی اگه پوسیدگی و برطرف کنم دردش اروم میشه عصب کشی و پر کردن نمیخواد 

اون قسمتی که سیاه شده را به دکتر بگو برداره و البته زیاد هم نتراشه 

بار روی اعصاب دندان برداشته میشه، و درد نمی کشی 

البته کمتر کسی این کار را می کند 

و باید با اون دندون هم چیزی نخوری که روش چیزی نیاد که به اعصاب دندان فشار بیاد 

این کم هزینه ترین روش موقتی هست 

بعضی جاها قسطی هم انجام میدن پرس جو کنید از دوستان و آشنایان بهتون معرفی میکنن

چرا بعد یکی دوسال که پر میکنن اون سرب داخلش میریزه یعنی قیمت پایین دندون پزشک جنس موادش خوب نبوده