2777
2789
عنوان

اونایی ک سامسونگ a32.a33بيايين داخل

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 37 پست
من رو همون مایه ۶ تومن اینا میتونم . احتمالا انتخابام زیاد نباشه

من‌ پارسال شهریور آ۳۲برای تولد همسرم گرفتم خیلی راضیه و به هرکی که می خاد حدود ۶ تومن گوشی بخره پیشنهاد می ده برادرشوهر هم خریده راضیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الان پول کم اوردم نمیدونم چ کنم میتونم قرض کنم ولی نمیدونم ارزش داره یانه

بیبنین انتطاری که همسرتون از گوشی داره چیه .. مثلا من همسرم گوشی باز حرفه ای نیست و فقط کارش رو در حد اینستا و عکس و پیام و زنگ در حد معمول راه بندازه  براش کافی هست و هر گوشی رو هم ۵ یا ۶ سال استفاده می کنه منم آ۳۲ براش گرفتم شما هم اگر همسرتون از گوشی در همین حد انتطار داره خودتون رو توی قرض نندازید و همون آ۳۲ رو بگیر ولی در صورتی همسرتون عشق گوشیه آ۳۳

من ۳۲ دارم ولی از نظر ظاهری ک هردو یکیه

پشتش فرق داره ۳۳ برجستس

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
من a32دارم خوبه...ولی شما a33بخر خیلی بهتره خواهرم داره...دوربین صدا حافظه کشش گوشی برای  بازی ...

هنگی باطری چطوره؟

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
بیبنین انتطاری که همسرتون از گوشی داره چیه .. مثلا من همسرم گوشی باز حرفه ای نیست و فقط کارش رو در ح ...

والا شوهرمن براش مهم نیست اصلا مدل گوشی اینا ولی من نمیدونم چمه دوسدارم بهترینو تاجایی ک میتونم بخرم  

همیشه بهترین خواستم نمیدونم چرااینجورم خودم ک از a33خيلي خیلی خوشم امده البته ظاهریشو کیفیتشو نمیدونم

من‌ پارسال شهریور آ۳۲برای تولد همسرم گرفتم خیلی راضیه و به هرکی که می خاد حدود ۶ تومن گوشی بخره پیشن ...

چه خوب منم احتمالا همینو بخرم ان شا الله . تا هر چی تحقیق کردم توی رنج ۶ تومن ، اخرش رسیدم به همین 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚