2777
2789
عه چجوری همسرمنم خیلی دوس داره غذای دریایی تو فکرش بودم سفارش بدم بپزم براش شگفتانه بشه😬🤣

از یه پیج تو اینستا. اسم پیجش یادم نیست. سرچ کنین غذای دریایی. همسر من فرار کرد حتی ماهیم نمیخوره😂منو دخترم خوردیم

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا سر همین بدم میاد از عکس گذاشتن الانم وسوسه شدم عذاب وجدان گرفتم به خدا😞

وااای نه این چه حرفیه من باردار نیستم ولی شکمو هستم اصلا نگران نباش من از خجالت شکمم درمیام حسابی بهش میرسم

قرچ قروچ شکلاتاش زیر دندونا😌😂 قشنگ معلومه کرم درونم فعال شده می‌خوام اذیت کنم

قشنگگگگ معلومهههه نامسلمون من بیرون شهرم اینجا مغازه نیست....ولیییی من عوضش با یه لیوان چای دارم خورشیدگرفتگی نگاه میکنم😌😌😏

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
مرسی ❤️ چرا همیشه برعکسه 🤣من بوی ماهی میاد ارزوی مرگ میکنم 

من ماهی دوس دارم ولی خرچنگ و هشت پا رو چون باردار بودم عجیب هوس کرده بودم

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
من ماهی دوس دارم ولی خرچنگ و هشت پا رو چون باردار بودم عجیب هوس کرده بودم

نوش جونتون 😍

حالا شوهره من عاشق غذای دریاییه یه بار رفتیم سوشی بخوره نتونست دوتا خورد رنگ و روش پرید ده تا از روش چای نبات خورد بتونه هضمش کنه 😂😂

چقدر از این دیسا خوشم میاد😍

منم همینطور واسه مامانمه گذاشته تو خونه باغشون هربار میریم باغ من داخل اینا غذامیخورم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ