2777
2789

منم خیلی تو فکرشم راه های دیگه برای پر شدن صورتو امتحان کردم ولی جواب نمیده یا جوابم بده موقتیه بعد از یه مدت کوتاه دوباره برمیگرده با حالت قبل ولی من میخوام ژل تزریق کنم

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول اردیبهشت چربی تزریق کردم به زیر چشمم که گودیش پر بشه. خیییییلی عاااااالی شده بودم کلی پسر دنبالم میفتادن خخخخخ ولی الان کاملا جذب شده فقط 20 درصدش مونده. البته من تبریزم. محل برداشت چربی هم چند ماهی درد داشت

اگر میتونی فیلر برو

دکتر خواجوی خیلی کارشون خوبه من و دوتا از دوستام پیش ایشون کار زیبایی  انجام دادیم

من والا پیشش عمل بینی انجام دادم.گند زد ب زندگیممم...اونقدم تعریفی نیس کلن تو گلستان دکتر درست درمون زیبایی نداریم

تو عمل زیبایی بینی ک گند میزنه خدایی.

سوراخای بینی رو اصلا نمیتونه درست درمون دربیاره!تو پیجش دقت کنین متوجه میشین تیزی سوراخ هارو

داخل بینی پر از اسکارای وحشتناک میمونه.اگ ی دکتر تبحر داشته باشه انقد داخل بیینیت زخم نمیشه..وهمه اینارو تنفس تاثیر میزاره

بدتر ازهمه تا میتونه تیغه بینی رو تراش میده نمیدونم چ اراداتی ب باریک کردن زیادی تیغه داره.و بعد تازه  خراب کاری میکنه رفتارش صفر تا ۱۰۰ عوض میشه،توروخدا پیشش عمل نکنین پاشین برین تهران ک حداقل مرکز زیباییه طرف از امریکا پا میشه میاد ایران عمل میکنه بد نمیدونم مااا چ اصراری داریم تو شهرستان انجام بدیم