2777
2789
عنوان

ناهار چی دارید؟🧑‍🍳🥪🥩

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 156 پست
وای دلم گرفت برای اون دوستمون.. کاش کاری از دستم بر میومد 

منم خیلی ناراحتم وای میترسم چیزی بگم تعلیق بشم اخه ممنوعه

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
چندتا دستور غذا اینالیایی یادم بده عزیزم؟

خیلی هس بستگی داره چی دوست داشته باشی

مثلا یکی هس پیاز و سینه مرغ خوردشده ی آبپز و قارچ رو با ادویه سرخ میکنی بعد تو نان لواش میذاری باش خیارشور و زیتون وذرت اینا میذاری اخرشم سس کچاپ و پنیر پیتزا بعد لولش میکنی با فرچه بش روغن میمالی تو تابه میذاری باحرارت کم از هرجهت میذاری طلایی بشه 

یکیم هس همین روش اما مواد داخلش سرخکرده ی پیاز و ادویه و گوشت چرخکرده وسیب زمینی هس داخل نان میذاری روش پنیر پیتزا بعد تو ظرف فر چرب شده میپیچی‌ روش مواد (((شیر یک‌ لیوان و تخم مرغ و نمک و سه قاشق پنیرپیتزا و اویشن)) میریزی و میذاری تو فر تا طلایی بشه 

دومی عشقه میخام واس امشب بپزم اگ خدا خاست

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غافل ازاین که همون خواب بهتره نی نی سایت اعتیاد داره برام شده مثل اک س پ ل و ر ا ..ن. س تا میام توش ...

دقیقا همینطوره ولی ی وقتا میگم کاش پاک کنم داره شکاکم می‌کنه🙄😐 شوهرم بنده خدا میگه همینارو می‌خونی پدر منو درآوردی😐😂😂😂 همش شده خیانت🤕🤕🤕

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
منم خیلی ناراحتم وای میترسم چیزی بگم تعلیق بشم اخه ممنوعه

هعی

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
نوش جونت

😚😚

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
دیگه اینقدر راحت 😆😆😆

راحت تر از آنچه فکر کنی😂😂😂😂 بزار تا میتونیم بخوریم ک اگه بعد مریض شدیم حسرت ب دل نمونیم ک چرا نخوردیم

راحت تر از آنچه فکر کنی😂😂😂😂 بزار تا میتونیم بخوریم ک اگه بعد مریض شدیم حسرت ب دل نمونیم ک چرا نخ ...

ن آخه من خیلی از کالباس و سوسیس میترسم هرجا هم بریم بچهام نمیخورن میگن مریض میشیم 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
ن آخه من خیلی از کالباس و سوسیس میترسم هرجا هم بریم بچهام نمیخورن میگن مریض میشیم 

چ با شعورن ماشاالله😍❤️🌹🧿

خودت تو خونه درست کن براشون

اگه میتونی خونگی خودت درست کن اما از بیرون نده واقعا  معلوم نیست از چی درست شدن توی اخبار که یه انبار از پوست وآشغال مرغ نشون داد برای درست کردن همین چیزا بود

دستورش از گوگل سرچ کن هست