2777
2789
عنوان

خاهش میکنم بیاین تاپیکم راهنماییم کنید براتون صلوات میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 26 پست
پس عزیزم اون آپارتمان روانتخاب کنیدولی ازهمسایه هامطمئن بشید

کم واحدِ مثلا ۳ طبقه ۵واحد،

نمیدونم شوهرم همش میگه بکوبیم بعد از نو بسازیم و فلان ولی خودم مثل شما جای باکلاس دوس دارم،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آپارتمان چون هم بازسازی نمیخواد دردسر نداره هم منطقش خوبه چون منطقه خیلی مهمه

یعنی خوته حیاط دار بهتر نیست؟ 

خودم البته منطقه خیلی برام مهمه ولی شوهرم همش تو گوشم میخونه میگه آپارتمان انگاری قفسه بریم تو حیاطش بشینیم یکمی هوا بخوریم 😐

کم واحدِ مثلا ۳ طبقه ۵واحد، نمیدونم شوهرم همش میگه بکوبیم بعد از نو بسازیم و فلان ولی خودم مثل شما ...

عزیزم جای باکلاس خیلی توی زندگی آدم اثرداره اینوبعدهابهترمتوجه میشین واقعاتوی جذب پول بیشتر نگاه آدمها زندگی آینده بچه ها ...

عزیزم جای باکلاس خیلی توی زندگی آدم اثرداره اینوبعدهابهترمتوجه میشین واقعاتوی جذب پول بیشتر نگاه آدم ...

دقیقا یه مدتی خونه جای باکلاس رهن کرده بودیم قشنگ فهمیدم تیپم و همه چیم باکلاستر شده ، اینجا هم که میگم ویلایی هست خیلی معمولیه ولی پایین شهرو اینا نیسا، نمیدونم شیراز رو میشناسی یا نه، که برات بگم کجا، مثلا فرص کن تهران بخای شمالش اپارتمان بخری یا شرق تهران خونه ویلایی یه همچین چیزی، نه اینکه بری پایین شهر و شهرکای اطراف

دقیقا یه مدتی خونه جای باکلاس رهن کرده بودیم قشنگ فهمیدم تیپم و همه چیم باکلاستر شده ، اینجا هم که م ...

عزیزم عموی خدابیامرزم شیراززندگی میکردن خیلی جای خوبی بودولی من شناختی ازموقعیت اونجاندارم ولی واقعاحالاکه تواناییشوداریدجای خوب شهرزندگی کنیدچرابریدیه جای متوسط اگرمن بتونم جای بهتری زندگی کنم اصلادست دست نمیکنم

عزیزم عموی خدابیامرزم شیراززندگی میکردن خیلی جای خوبی بودولی من شناختی ازموقعیت اونجاندارم ولی واقعا ...

عزیزم  خدا رحمتشون کنه، 

باشه گلم ممنون از راهنماییت نطر خودمم همینه، شوهرم چون تو شهرستان بوده کلاً عشق حیاطه هی میخاد منو اغفال کنه😁

خب ازینکه جاش معمولیه بعد پشیمون نمیشی؟

راستش نه

من برام مهمه

که جای ارومی باشه

و محله لاتی و دعوایی نباشه

همین

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
یعنی خوته حیاط دار بهتر نیست؟  خودم البته منطقه خیلی برام مهمه ولی شوهرم همش تو گوشم میخونه می ...

گلم من نظرمو گفتم باز تصمیم گیرنده شما هستید. منطقه به نظر من خیلی مهمه البته تعداد واحد آپارتمان و نظمش و متراژ خونه و همسایه ها هم خیلی مهم هستند. مثلا تو شهری مثل تهران خونه حیاط دار وسط شهر به نظر جالب نیست چون هوایی نداره آلودگی و شلوغی زیاده من ترجیحم آپارتمان تمیز و منظم در منطقه بهتر هستش برای هوا خوردن زمین و باغ خارج از شهر ترجیح میدم. بستگی به شهرتونم داره.