2777
2789
عنوان

فقط طرفدارای طایمان طبیعی بیان

186 بازدید | 19 پست

اگر تجربه قشنگی دارید، یا ه حرف انرژی دار بهم بگید. از ترس دارم سکته میکنم. نزدیکای زایمانمه. البته ماما همراه گرفتم زایمان دومم هم هست. ولی میترسم بازم... نیاز به دلداری دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی...چ حس قشنگی.

دعا کن منم ی روز بیام تاپیک بزنم نزدیک شده دیگه خیالم راحته🥲

به این فکر کن ک با روند زایمان طبیعی اون ماده ای ک توی ریه بچه ات هست خیلی سریع تخلیه میشه و توی تنفس مشکل پیدا نمیکنه و خودتم روز بعدش راحت میری خونه!کسی هم وسط دردای وحشتناکت شکمتو محکم فشار نمیده!سوند نداری!

بعد از زایمانم خیلی احساس قدرت میکردم

اعتماد به نفسم بالا رفته بود

واقعا احساس میکردم زن قوی هستم الانم که بهش فکر میکنم همینطوره

یه بار خدا خواسته تو هم تونستی انجامش دادی دفعه دوم هم میتونی مطمئن باش یه روند طبیعی تو بدنهفقط باید شهامتش داشته باشی

بهترین خوبی زایمان طبیعی اینه که هیکلت  بعد بدنیا اومدن بچه برمیگرده به قبل و چاق نمیشی

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه

به سلامتی زایمان میکنی، وای خدا کنه منم تا 9 ماه برسم بخدا سر وقت دردم بگیره میخندم میگم بلاخره ب دنیا میاد امروز و تموم میشه سختی های بارداری منم بارداری دوممه، قبلی طبیعی بود اینم طبیعی، من همیشه تو تمام دردا و مشکلات مدام با خودم میگم صبر داشته باش تموم میشه این دردا همیشگی نیست، امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی

من زایمانم طبیعی بود هیچوقتتت از کسی نخاستم در مورد دردش و اینکه چطوری هس بهم توضیح بده خواستم خودم تجربه کنم 

اول اینکه بیمارستان خصوصی بود زیر نظر ماما و پزشک از اول بالا سرم بود خو درد که داره ولی به محض دنیا اوممدن راحت میشی و بچه رو بغل میکنی و شیر میدی انگار نه انگار چند ساعت قبلش درد داشتی

ببین شرایط بدن باید آماده باشه اگه دکترت نظرش اینه که طبیعی میتونی زایمان کنی و لگنت آمادگی داره خیلی هم عالیه

نه اینکه طرف بخوره بخابه 100 کیلو بشه بخاد طبیعی زایمان کنه اون سز هم با ترس و لرز باید بشه

پیاده روی روزی نیم ساعت انجام میدادم کلا 5 ساعت درد و خلاص

از نظر زایمان هم نه به قول معروف جر واجر شدم نه از شکل و قیافه افتاد بدنم 

دکترم دو تا هم بخیه داخلی برام زد برای جمع شدن وازنم که بسیار عالی هم شده

به سرعت هیکلم رو فرم اومد نسبت به 3 تا خواهرم که سز شدن

رو شکمم صاف جای برش هم نداره

ولی معتقدم طبیعی فقط یکی

مبارک باشه عزیزم برای بار دوم که نباید دیگه ترس داشته باشی 

فقط به اون لحظه ای فکر کن نی نی بدنیا میاد و میذارنش رو سینت😍😍😍

تمام دردا تموم شد فقط مونده یه حس لذت بخش 😍😍😍

صحبت کن ببین اجازه میدن همسرت بیاد داخل من خیلی پشیمونم که چرا نپرسیدم

بعد از زایمانم خیلی احساس قدرت میکردم اعتماد به نفسم بالا رفته بود واقعا احساس میکردم زن قوی هستم ...

واقعا هم همینه 3 تا خواهرم هرچی زور زدن طبیعی زایمان کنن نتونستن سز شدن و نارزاحت بودن ولی وقتی من طبیعی شدم باورشون نمیشد و کلی به خودم میبالیدم  

واقعا هم همینه 3 تا خواهرم هرچی زور زدن طبیعی زایمان کنن نتونستن سز شدن و نارزاحت بودن ولی وقتی من ط ...

اره منو هیچکس باور نمیکرد یه بچه۴کیلویی طبیعی زایمان کنم یه خاله دارم با دختراش و عروسش همیشه میخواستن منو بکوبن و با حرفاشون اذیتم میکردن و میگفتن ما بهتریم از اینجور حرفای خاله زنگی روز زایمانم دخترخاله بزرگم میگفت زهرا همه رو سوپرایز کرده😶

فک میکنم حس ات طبیعیه 

منم بچه اولم طبیعی بود تو دو ساعت و نیم دنیا اومد . بعدشم هیچ مشکل خاصی نداشتم . ولی الان خیلی استرس دارم 

کلا نوع زایمان هرچی که باشه استرس هست دیگه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه