2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اونوقت دیگه سایت هیچ جذابیتی نداره

همینه دیگ تلگرام ازاد بود فیلت.ر کردن 

اینستا و یوتیوب ازاد بود فیلت.ر کردن

اینجام سانسور میکنن وگرنع این سایتم میبستن اگه ازاد بود

بیشتر اینایی که میترکه یا دروغه یا توهم یا حرفایی که کاربرا رو به جون هم میندازه حالا بعد موج جن و پری و موج ح جا ب موج زنده شدن میت ها توکاور یکبار مصرف   نوبت موج  دعوای اسمه یکی میگه اسم عشقم قنبرعلی هست  دوست ندارم صدنفر میگن وای  قنبرعلی محشره به اصالتش افتخار کن منم کلثوم ننه هستم و همه جا اسممو با افتخار میگم دوست داشتی اسمش  ساکاروز مالتوزیان پنج کربته بود ؟؟؟؟ صد نفر دیگه میان میریزن سر صد نفر اول   خوندنشون ففط اعصاب ادمو خرد میکنه 

یه دیوونه دیروز به من گفت روز قیامت توصحرای نمیدونم چی چی سارا صدات میکنن اونوقت خجالت میکشی فقط چون گفتم از اسم خودم خوشم میاد اونم چون یک نفر ریپلای کرد و پرسید چندسالته و راضی هستی از اسمت یا نه    

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
خوب بزور که نمیگن بخونید  هرکسی می‌تونه انتخاب کنه بخونه یا نه

بله ولی دیگه سایته  دیوونه خونه که نیست   ناظر داره میبینه خیلی خرعبلات داره ردیف میشه توسایتش و دارن فحش باهم ردوبدل میکنن  میترکونه 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

آره منم داشتم تاپیک به انسان بودن کسی شک داشتین رو میخوندم و نصفه موند

یکی تی نی یار رو تگ کنه برگردونه،استارتر ۱۴ ساله کاربری داره،واقعا نمیاد دروغ بگه

من دوست داشتم بدونم چی میشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
کلثوم ننه    

والا .فکر کنم تاپیک رو ندیدی اسمای پیشنهادیشون توهمین مایه هابود 

بله ولی دیگه سایته  دیوونه خونه که نیست   ناظر داره میبینه خیلی خرعبلات داره ردیف میشه توس ...

متاسفانه سایت از وقتی جوش بد شد که بیشتر کاربراش بچه ها شدن این سایت مخصوص خانمهای متاهل و بالای ۱۸ ساله

فکر نکنم برگردونن تاپیک پزشک قانونی هم بعد برگردوندن دوباره ترکید 

اونم نتونستم بخونم،من شب میترسم بخونم،صبح ها میام و می بینم ترکیده😑

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی